Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Video Konferansla anında çözüm

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

VALİ KOLAT: “KAÇAK VE RUHSATSIZ YAPILAŞMA DENETLENECEK”

Devlet yatırımlarının yetkili kişiler tarafından uzaktan kontrol sistemine büyük katkı sağlayacak olan ‘Video Konferans Sistemi’nin Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından tanıtımı yapıldı. Teknolojinin her geçen gün ilerlediğini belirten Vali Ali Kolat, bu sistemle birlikte zaman kaybının önleneceğini ve sorunlara anında çözüm bulunabileceğini söyledi.

 

SİSTEMİN TANITIMI YAPILDI

Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, beraberinde bir grup heyetle birlikte Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından kısa sürede Kaymakamlıklar, Belediyeler ve diğer kamu kurumlarında faaliyet göstermesi planlanan ‘Video Konferans Sistemi’nin tanıtımı yapıldı. Tanıtım toplantısında  Türk Telekom Teknik Satış Sorumlusu Bilal Keskinkılıç, Video Konferans Sistemi hakkında davetlilere, çeşitli bilgiler verdi.

 

VALİ SİSTEMİ KULLANDI

Verilen bilgilerde; BuluTT Konferans, farklı lokasyonlardaki paydaşlarınız arasında, fiziksel engelleri, sunduğu yüksek kalitede cihaz özellikleriyle kolay bir şekilde ortadan kaldırarak, aynı ortamdaymışsınız gibi çalışmanızı sağlayan yeni nesil dijital iş çözümü olduğu belirtildi.

Daha sonra, Video Konferans sistemiyle, Vali Ali Kolat, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı ve Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat ile Video Konferans Sistemi’Ni kullanarak ilçeler hakkında bilgi aldı.

 

ÖNEMLİ BİR TEKNOLOJİ

Görüşmenin ardından sistem hakkında açıklamalarda bulunan Vali Kolat, “Artık teknoloji çağında yaşıyoruz. Bu sistem hemen hemen tüm Bakanlıklarımızda uygulanmaya başlanmıştır. İnşallah en kısa sürede de tüm birimlerimizde uygulanmaya başlar. Yeni Hükümet Konağımızda bu sistemi kullanacağız. Bu sistem ile kentte kaçak ve ruhsatsız yapılaşmanın da denetlenebileceğini ve belediyelerin kontrol sisteminin güçlendireceğini düşünüyorum. Zamanı kısaltmak ve iyi kullanmak açısından da önemli bir teknoloji” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu