Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Yağlı, aday adaylığını açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Mehmet Yağlı, aday adaylığını düzenlediği geniş katılımlı bir toplantıyla yaptı. Diğer aday adaylarının da katıldığı toplantıda konuşan Yağlı “Liyakatli dürüst insanların ülkeye sahip çıkacağı ve bu ülkeyi karşılıksız bir şekilde seveceği bir irade varsa, oda Milliyetçi Harekettir” diye konuştu.
 
‘ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM’
MHP 25. Dönem Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Mehmet Yağlı, aday adaylığını düzenlediği toplantıyla açıkladı. Reis Düğün Salonunda düzenlenen geniş katılımlı toplantıya MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, MHP İl ve ilçe teşkilatı yöneticileri, MHP Milletvekili aday adayları ve partililer katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı ile başlayan programda kürsüye gelen MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Mehmet Yağlı “Bugün burada toplanmamızın asıl amacı 7 Haziran Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday adaylığımı sizlere açıklıyorum. Bu yola çıkarken siz değerli dostlarımızı arkadaşlarımızı bir arada görmekten şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.
 
‘BEN DEĞİL BİZ’
Yağlı “Ben olgusunu bir kenara bırakarak ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı bir dönemde elimizi taşın altına koyup birlik ve beraberlik içerisinde bu aziz vatanımızı hep beraber savunacağız. Liyakatli dürüst insanların ülkeye sahip çıkacağı ve bu ülkeyi karşılıksız bir şekilde seveceği bir irade varsa oda milliyetçi harekettir. Hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde 7 haziranda Ülkücü Milliyetçi kadroların iktidar mücadelesini bugün burada başlatmış bulunmaktayız . Allah bu yolda bizlere yar ve yardımcı olmasını diler hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu