Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Yahşihan, Türkyılmaz´la hizmete kavuşacak

“Vekil, asıl ile buluşuyor” halk buluşmaları kapsamında bir ilki gerçekleştiren MHP Kırıkkale İl Teşkilatı, Türkiye´de de bir ilki gerçekleştirerek halkın sorunlarını dinlemek üzere milletvekilini Yahşihan halkıyla buluşturdu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“Vekil, asıl ile buluşuyor” halk buluşmaları kapsamında bir ilki gerçekleştiren MHP Kırıkkale İl Teşkilatı, Türkiye´de de bir ilki gerçekleştirerek halkın sorunlarını dinlemek üzere milletvekilini Yahşihan halkıyla buluşturdu.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, YAHŞİHAN´DA VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ ALARAK, SORUNLARINI DİNLEDİ

Yahşihan´da yoğun bir kalabalığın karşıladığı MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın ve Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz halka hitap ettiler. Kısa konuşmaların ardından MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz´ın seçim bürosunda düzenlenen programda vatandaşlarla buluşan Milletvekili Öztürk, vatandaşların taleplerini alarak, sorunlarını dinledi. Milletvekili Öztürk´e ilgi oldukça yoğundu. Yahşihan İlçesinin Kırıkkale´nin ilçeleri arasında önemli bölgeleri arasında olduğunu belirten Milletvekili Öztürk, “Yahşihan, Türkyılmaz´la hizmete kavuşacak” dedi.

TÜRKYILMAZ´A DESTEK İSTİYORUZ

Öztürk, konuşmasının devamında, “Kırıkkale halkını meclise yormamak için biz halkımızın ayağına geleceğiz, tüm ilçelerimizde halk günlerimiz olacak. Ankara´da da kapımız herkese açık. Tüm dertlere derman olmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Milletvekili Öztürk, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz´a destek istedi. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkale Merkez İlçe ile birlikte diğer ilçe belediyelerini de alacaklarını söyledi. Program sonrasında ilçede bulunan bir kahvehaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla muhabbet ettikten sonra, camii çıkışında halkla selamlaştı.

Kaynak: Pusula Gazetesi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
musa er
musa er
2 Aralık 2018 23:39

başarılar

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x