Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşetYahşihan

Yahşihan’da Şehitlere dua edildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan’da Şehitlere dua edildi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYahşihan Kaymakamlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıldönümü törenle kutlandı. Çanakkale zaferi ve şehitleri anma programı çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Çelenk konuldu
Yahşihan Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve saygı duruşuyla başlayan törene, Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat ÖZEN,  Garnizon Komutanı Bkm Yb. Yücel TÜYLÜOĞLU, Belediye Başkanı Ahmet SUNGUR, Şehit aileleri, askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Yahşihan’da Şehitlere dua edildi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriŞehitlik de dua edildi
Yahşihan Mezarlığı’ndaki şehitlik ziyaret edildi. Şehit ailelerinin de katıldığı ziyarette, Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat ÖZEN Şehit aileleri ile yakından ilgilendi.  Şehitlerin ruhuna İlçe Müftülüğü tarafından Kuran-ı Kerim okundu. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıldönümü İlçemiz TOKİ Şehit Jandarma Er Osman Öden Ortaokulu konferans Salonunda düzenlenen program ile devam etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu