Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Yahşihan’da SYDV kömürleri dağıtılmaya başlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığı ile dar gelirli ailelere kömür dağıtımına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen İlçe Kaymakamı Fatih Yılmaz hak sahibi ailelerle bir süre sohbet etti.

500 İHTİYAÇ SAHİBİNE KÖMÜR

Kütahya Tavşanlıdan getirilen ve belirlenen 500 yoksul ailenin evlerine kömür dağıtımına başlandı. Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz kömür dağıtımının yapıldığı yerlerde incelemelerde bulundu. Kaymakam Yılmaz, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alırken, ihtiyaç sahibi aileler ve kömür teslimatı yapan çalışanlarla bir süre sohbet etti. Yahşihan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz’da incelemelerde hazır bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Samiye
Samiye
16 Eylül 2018 09:55

Bu kömürleri Kaymakamlıkta görev alan, her ne kadar adı duyulsun, yayılsın isteyen ve ben ise onun adını vermek istemediğim birileri Yahşihan halkından oy koparabilmek vaadiyle dağıtıyor bu kömürleri…
Sigortalı insan kömürden faydalanamaz deniliyor ama gelin görelim ki sigortalı ve oy verebilecek her yaştaki insanın evinde bu kömürler mevcut…

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x