Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

YALAN SÖYLEMEKLE SİYASET OLMAZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mitinge katılmak üzere Kırıkkale’ye gelen Başbakan Binali Yıldırım

Partisinin Kırıkkale’de düzenlediği mitinge katılan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, muhalefete eleştirilerde bulundu. Başbakan Yıldırım “Muhalefet adayları hepsi bir olmuş bütün yapılanları yok sayıyorlar, siz ne naptıysanız yıkacağız diyorlar. Kırıkkale buna izin verir mi? Seçim kazanmanın yolunun çok yalan söylemekten geçtiğini sanıyorlar. Fabrika kuracağım diyor. Seri üretime geçmiş, yalan üretiyor” diye konuştu.

TERÖRÜ ÜLKENİN GÜNDEMİNDEN ÇIKARDIK

24 Haziran Erken Genel Seçimleri öncesinde Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nda seçmenleriyle buluşan Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’nin önünde Ramazan ve 24 Haziran olmak üzere iki bayram olduğunu ifade ederek, “Kırıkkale bugün bir kez daha vefasını ve coşkusunu gösteriyor. Önümüzde iki bayram var. Birisi Ramazan birisi 24 Haziran. İlkinde Ramazan Bayramının bereketini ve feyzini yaşayacağız. İkincisinde 24 Haziran demokrasi bayramını yaşayacağız. Kırıkkale bizi hiç yalnız bırakmadınız. Her zaman güçlü desteğinizi yanımızda gördük. Yüzde 64 ile Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçtiniz. Kırıkkale bu seçimde de bizlerle olacak bundan eminiz. Beraber yürümeye var mıyız? Güçlü hükümet güçlü Meclis ve güçlü Türkiye için durmak yok. 16 yıldır cumhurbaşkanımızın liderliğinde durmadan ülkemizi kalkındırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Büyük zorlukları aşarak bugünlere geldik. Bir yanda FETÖ, DEAŞ, PKK ile mücadele ettik, diğer yandan ülkemizin kalkınması için mücadele ettik. FETÖ, DEAŞ, PYD, PKK bütün örgütleri tehlike olmaktan çıkarıyoruz. Afrin’den Cerablus’tan nasıl temizlediysek Kandil’den de temizleyeceğiz. Kandil’den emir alanları zor zor günler bekliyor. Biz sadece rabbimizin önünde eğiliriz. Milletimizle birlikte kurduğumuz köprüyü kimsenin yıkmaya gücü yetmez” ifadesini kullandı.

SERİ ÜRETİME GEÇMİŞ YALAN FABRİKASI
Konuşmalarının devamında ekonomik gelişmelerden bahseden Başbakan Yıldırım, “Ekonomimiz 2017 yüzde 7.4 ile dünyanın en hızlı büyüyen ekonomisi oldu. İlk 4 ayda yüzde 7.4 büyüdük. 17-24 Aralık, 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasına rağmen dünyanın 6. Büyük ekonomisi olan ülke yapmayı başardık. Artık yerli ve milli sanayimizle düşmanlarımıza göz açtırmıyoruz. Çünkü artık silahlarımızı, tanklarımızı kendimiz yapabiliyoruz. Bunu Kırıkkale başardı. 383 km 258 tünel yaptık. 284 bin derslik, tarımda birinci olduk. 26 olan havaalanı sayımızı 55’e çıkardık. THY dünya markası oldu. 121 ülke 307 noktaya uçuş yapılıyor” dedi. Muhalefet adaylarının vaatlerine değinen Yıldırım, Millet İttifakı adayı Muharrem İnce’nin yalan fabrikası kurduğunu belirterek şunları söyledi: “Muhalefet adayları hepsi bir olmuş bütün yapılanları yok sayıyorlar, siz ne naptıysanız yıkacağız diyorlar. Kırıkkale buna izin verir mi? Seçim kazanmanın yolunun çok yalan söylemekten geçtiğimi sanıyorlar. Fabrika kuracağım diyor. Seri üretime geçmiş, yalan üretiyor” sözlerine yer verdi .

KIRIKKALE’YE 10 KATRİLYONLUK YATIRIM
Yerelde 16 yılda 10 katrilyon yaptırım yapıldığını söyleyen Yıldırım,  “Kırıkkale 16 yılda 10 katrilyon yaptırım yaptık helal olsun. 2002’de Kırıkkale’de 1 milyon dolar ihracat yapılıyordu. Kırıkkale şimdi 19 milyon dolar yapıyor. Bakınız iktidara geldiğimiz günden bu yana MKE’yi modernize etmeye devam ediyoruz. Silah OSB’de yatırımcılar birer birer gelmeye başlıyor. Emeklilerimize TOKİ’yi yapıyoruz. 2002’de 34 km bölünmüş yol vardı biz bunu 132 km’ye çıkardık. Yolları böldük gönülleri birleştirdik. Yolları böleriz de Türkiye’yi böldürmeyiz. 2018’un sonu hızlı tren çalışıyor. Kırıkkale-Yozgat-Sivas güzergahında bizim memlekete uğrayın kahvaltı yapalım. Kırıkkale-Sivas arası 1 saat 20 dakika, Kırıkkale-İstanbul 4 saat 20 dakika olacak. Yaptığımız baraj ve göletlerle 17 bin dönüm araziyi suyla buluşturduk. 16 yılda tarım desteğimi 3 kat arttırdık. Kırıkkale tarımına 514 trilyon destek sağladık. Vakit 81 milyonu kucaklama vaktidir, çocuklarımıza geleceğimize sahip çıkma vaktidir” ifadesini kullandı.

ERDOĞAN’IN YANINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Mitingde ilk olarak kürsüye gelen Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişi sağlayacak 24 Haziran seçimleri kalıcı siyasi istikrarın, refah ve kalkınmanın, güçlü yasamanın, huzurun ve güvenin, milletin güçlü temsilin milli birlik ve uzlaşmanın teminatı olacaktır.  Bizler vereceğimiz oylarla vesayet ve şerden beslenenleri tahin en karanlıklarına mahkum edeceğiz. Bizler Cumhuruna, cumhurbaşkanına daima bağlı yerli ve milli duruşa sahip olarak bu seçimlerde de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Evlatlarımızın geleceği için dün olduğu gibi bugünde büyük ak parti alisi olarak sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SÖZ KONUSU VATAN OLDUĞUNDA

Kırıkkalelilerin söz konusu vatan olduğunda her zaman üzerine düşeni yerine getirdiğine vurgu yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da yaptığı konuşmasında “Kırıkkale her zaman üzerine düşeni yapmıştır. İşte bu yüzden bir kez daha Kırıkkaleli olduğumla gurur duyuyorum. Bizler siyaseti sizlere hizmet, Allah’ın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Bizler sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinde de Kırıkkalelilerin Ak Partiye tam destek vereceğine olan inancımız tamdır” dedi. Diğer taraftan mitinge Ak parti Grup Başkan Vekili Naci Bostancı, Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, milletvekili adayları Salim Bozdemir, Mustafa Arslan, İl Başkanı Nuh Dağdelen, teşkilat yöneticileri, üyeler ve çok sayıda Kırıkkaleli katıldı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x