GündemManşetSiyaset

Yalnız kaldı!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

5 AK Partili ve 4 bağımsız belediye meclisi üyesi Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık’ı protesto ederek meclis toplantısına katılmadı. Meclis üyeleri işten çıkarılan işçilerin yeniden işlerine dönmesini istiyor.
ÜYELER KAZAN KALDIRDI
Hacılar’da gergin hava giderek artıyor. Geçtiğimiz hafta Belediye Meclis Üyesi Hacı Gündoğdu’nun protestosunun akabinde yumruklaşmalı kavgaya giren Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık’ı bu kez tüm meclis üyeleri protesto etti. 5 AK Partili ve 4 bağmısız meclis üyesi Bağrıaçık’ı protesto ederek meclis toplantısına katılmadı. Meclis üyeleri, işten çıkarılan işçilerin yeniden işlerinin başına dönmesini istiyor. Kendi partisinden meclis üyelerinin de protesto ettiği Bağrıaçık tam anlamıyla yalnız kaldı.
EVİNE KAÇTI!
Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık, geçtiğimiz hafta belediye meclis toplantısında maaşlarını ödeyemediği gerekçesiyle işçi çıkarımına gidileceğini açıklamış ve Belediye Meclis Üyesi Hacı Gündoğdu’nun tepkisiyle karşılaşmıştı. Meclis üyesinin tepkisine karşılık sert tepki gösteren Bağrıaçık sözlü tartışmayı kavgaya çevirmiş ve gerginliklerin fitilini ateşlemişti. Bağrıaçık’ın bu kavgada yaralandığı ve evine kaçtığı iddia edilmişti.
HALK TEPKİSİ ÜYELERİ BİR ARAYA GETİRDİ
Bu olayın akabinde ayaklanan Hacılar halkı, Bağrıaçık’ın evine yürümüş, beldenin ileri gelenleri halkı ikna ederek olayların büyümesini önlemişti. Giderek artan halk tepkisi belediye meclis üyelerini de bir araya getirdi. Belediye meclis üyelerinin işten çıkarılan işçilerin yeniden işlerinin başına dönmesi konusunda Bağrıaçık’ı uyardığı öğrenildi.
PARTİLİLERİ DE KATILMADI
Meclis üyeleri toplantılara katılmama konusunda ortak karar aldılar ve bu kararı dün gerçekleşen meclis toplantısında uyguladılar. Protestoya 5 AK Partili meclis üyesinin de destek vermesi dikkat çekti.
SU SIKINTISI PATLAK VERMİŞTİ
Seçimlerin ardından Bağrıaçık’ın keyfi uygulamaları beldede ortamı iyiden iyiye germişti. Belediye Başkanı Bağrıaçık, Ramazan Ayı’nda yaşanan su kesintisinde kendisine oy verenlere su taşıdığı iddiasıyla eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve halk Bağrıaçık’ı bakanlıklara şikayet etmişlerdi. Hacılarlılar, Belediye Başkanı Bağrıaçık’ı seçimin hemen ardından protesto etmişti.
KEYFİYE HAT DAĞITILDI İDDİASI
Bağrıaçık hakkındaki iddialar bununla da sınırlı kalmadı. Keyfiye minibüs hattı dağıttığı, tanıdık ve akrabalarına bu hatları verdiği öne sürülen Bağrıaçık halkın tepkisiyle karşılaşmıştı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu