GündemKırıkkaleManşet

Yandırmaz hasret giderdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale eski Başsavcısı Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkan Vekili Metin Yandırmaz ilimize gelerek hasret giderdi. Yandırmaz Vali Ali Kolat Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve bazı kurum müdürlerini ziyaret etti. Yandırmaz için MKE Tesislerinde bir iftar yemeği tertip edildi.

 

HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Geçtiğimiz yıllarda Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten daha sonra Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkan Vekili görevine seçilen Metin Yandırmaz Kırıkkale’ye gelreke dostları ile hasret giderdi. Yandırmazın ilk durağı Kırıkkale Valisi Ali Kolat oldu. Valilik Şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Kolat ile makamında görüşen Yandırmaz’a Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar, Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Köker ile Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yılmaz Acer’de eşlik etti. Ziyarette Vali Kolat yaptığı konuşmada, Yandırmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kolat, ziyaret anısına Yandırmaz’a Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yaptığı porselen tabak hediye etti.

 

SAYGILI’DA ZİYARET ETTİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkan vekili Metin Yandırmaz’ın ikinci durağı  Kırıkale Belediyesi oldu. Burada Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya ziyaret eden Yandırmaz Başkan Saygılı7dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

İFTAR YEMEĞİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkan vekili Metin Yandırmaz için MKE tesislerinde bir veda aynı zamanda iftar yemeği verildi. Yemeğe il protokolünün büyük bir kısmı katıldı. İftar Sonrası kısa konuşma yapan Yandırmaz Kırıkkale’nin kendisi için büyük önem arz ettiğnii Kırıkkale’de görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu ve mutlu bir şekilde ayrıldığını söyledi. Yandırmaz kendisinin tüm Kırıkkale’lilere kapısının açık olduğunu belirtti. Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından HSYK Başkanvekili Metin Yandırmaz’a el işlemeli bakır tepsi hediye edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu