GündemManşet

Yanıyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 10 katlı binada çıkan ve çatısının tamamen alev aldığı yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

 

2 SAATLİK ÇALIŞMA

Yahşihan ilçesi Erenler Mahallesi Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu karşısındaki inşaatı devam eden 10 katlı bir binanın dış cephesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen Yahşihan ve Kırıkkale belediyeleri ve Makine Kimya Endüstrisi Kurumu itfaiyesi ekipleri, alevleri 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alarak söndürdü. Binada büyük çapta hasara yol açan yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışma başlatıldı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, olay yerine gelerek itfaiye ekiplerinin çalışmaları takip ettiler. Yangının çıkış sebebinin araştırıldığını söyleyen Yahşihan Belediye Başkanı Sungur, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de desteği ile yangının söndürüldüğünü söyledi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x