Gündem

Yap, Yaşa, Eğlen, Öğren

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kuruluşundan bu yana Keskin Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ile işbirliği içinde hareket eden ve çeşitli konularda eğitimler, gösteriler, interaktif oyunlar planlayan ve sergileyen Keskin MYO Gezici Animasyon Ekibi, 10. etkinliğini Şehitler Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirdi. 

HABER: TAHİR ERDEM

Etkinliğe Keskin MYO Müdür Yard. Öğr. Gör. Fikriye Sezer, Öğr. Gör. Yusuf Karadere, 2B Sınıf Öğretmeni Yıldırım Yıldız ile ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri katıldı.

“Yap, Yaşa, Eğlen, Öğren” mottosu ile gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Gezici Animasyon Ekibi tarafından tiyatro ve animasyon gösterileri, interaktif müzikli danslar ve oyunlar sergilendi, çeşitli aktiviteler yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan, minik öğrencilerin doyasıya eğlendiği etkinlik sonunda yüz boyama çalışması yapılırken tüm öğrencilere çok sayıda hikaye kitabı ve boyama kitabı hediye edildi.

Kırıkkale’nin merkezinde, ilçe ve köylerinde ilkokulları ve ana okullarını ziyaret ederek minik yüreklere dokunan etkinlikler yapan Keskin MYO Gezici Animasyon Ekibi, eğlenceli olduğu kadar eğitici ve öğretici aktiviteleriyle genç fidanların eğitimlerine destek sağlıyor.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu