Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Yaptığımız hizmetlerle gönüllere girmek istiyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ İL BAŞKANI DAĞDELEN YAPTIKLARI, VE YAPACAKLARI ÇALIŞMALARI GAZETEMİZE ANLATTI

Yaptığımız hizmetlerle gönüllere girmek istiyoruz
AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen beraberinde, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Arap Ali Cengiz, Kadın Kolları Başkanı Esma Ünal ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet, ile bir süre sohbet eden ve ‘Müsademe-i efkardan bârika-i hakikat doğar’ sözünü hatırlatarak İl Başkanı Dağdelen, istişareye önem verdiklerini söyledi. Dağdelen “Biz yapmış olduğumuz hizmetlerle gönüllere girmek istiyoruz” diye konuştu.

KIRGINLIKLARI BİTİRMEK ADINA ADIMLAR ATTIK
İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından kendisini yoğun bir kongre süreci içerisinde bulunan Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, kongrelerin tamamlanmasının ardından ziyaretlerine başladı. Beraberinde Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Arap Ali Cengiz ve Kadın Kolları Başkanı Esma Ünal ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Dağdelen, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet, Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Erkoç ve Yazı İşleri Müdürümüz Burak Can’a sürdürdükleri çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Göreve geldikleri günden bu tarafa kırgınlıkları ve küskünlükleri bitirmek adına adımlar attıklarını hatırlatan İl Başkanı Dağdelen “Biz yapmış olduğumuz hizmetlerle insanlarımızın gönlüne girmek istiyoruz. 4 aylık süre içerisinde çok gayret ettik, birçok mazlumun, garibanın ihtiyacını gördük, işini çözdük, ilgilendik. 3 bin 500 tane kıyafet dağıttık. Bu isimleri de kendimiz belirlemedik Valilikten aldık, sen kimsin, partili misin, değil misin diye bakmadık, incitmeden yardımları ulaştırdık” ifadesini kullandı.

18 BİN KİŞİNİN KATILIMIYLA KONGRE YAPTIK
Kırıkkale alakalı yapılması gerekin birçok iş olduğunu düşündüklerini belirten Başkan Dağdelen, şehrin problemlerine çözüm üretebilmek adına milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla birlikte uyumlu bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi. Dağdelen “Belediye başkanlarımızın ne ihtiyaçları varsa teşkilat adına desteklenecek her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Herkesle o kadar iyi bir diyaloğumuz var ki, konuşuyoruz, bir araya geliyoruz, istişare ediyoruz. Geldiğimiz günden bu tarafa kongre yaptık. İl, ilçe, kadın kollarımız, gençlik kollarımız gibi teşkilatlarımızın kongrelerini yaptık. Merkez İlçemizin kongresini ve devamında İl Kongresini yaptık. İlçelerde bizi temsil edecek arkadaşlarımızla bir yapı kurmaya çalıştık. İlçe ve merkezde en geniş katılımlı kongreler yaptık. Çok heyecanlı ve canlı kongreler yaşadık. Kırıkkale siyasi tarihinde en başarılı, ilk defa 18 bin kişinin katılımıyla güçlü, canlı ve coşkulu il kongresini yaptık. Dolayısı ile genel merkezimizde çok memnun kaldı” sözlerine yer verdi.

BİZDE BEN YOK BİZ VAR
Kısa zamanda yakalanılan başarıda herkesin katkısı bulunduğuna vurgu yapan İl Başkanı Dağdelen “Bu iyi bir ekip çalışmasıdır. Bizim ekibimizde insanlar, ben varım, ben öne çıkayım diye bir şey yok, bizde ben yok biz varız. Bizde, ben il başkanıyım, ben ilçe başkanıyım, ben kadın kolları başkanıyım, ben gençlik kolları başkanıyım, ben mahalle başkanıyım diye bir şey yok. Bizim il yönetim kurulu üyesi neyse, mahalle başkanı da o derece kıymetli. Bizde kıymet bilmek çok önemli. Bizler sahip olduklarımızın kıymetini bilirsek daha ileriye gideceğiz. Dolayısıyla biz sahada bütün arkadaşlarımızı rasyonel kullanıyoruz. Arkadaşlarımızın hepsi toplum içerisinde kendisini kanıtlamış insanlar. Yönetimimizi olabildiğince genç arkadaşlardan oluşturmaya çalıştık. Tecrübelilerle gençleri harmanlamaya çalıştık. Bu çalışmayla Türkiye’deki en genç teşkilatlardan birisi olduk. Kadınlarımıza ağırlık verdik, şuandaki yönetimimizde 30 yöneticiden 7’si kadınlardan oluşuyor” diye konuştu.

SİYASETTE YENİ GENÇ YÜZLER OLUŞTURDUK
Gençlere yönelik yapılan çalışmalarda da söz eden İl Başkanı Dağdelen “Ak Parti oransal olarak gençlerden daha az oy alıyor. İstedik ki insanlar gençlerle temas etsin, onlarla aynı dili konuşsunlar, aynı argümanları kullansınlar ki gönüllerine dokunalım biz. Bu çalışmamızla birlikte Kırıkkale siyasetinde yeni yüzler oluşturduk, yeni siyasi figürler oluşturduk. Bu noktada biz aynı zamanda bir okul gibiyiz. Gençlerimiz ile tecrübeli siyasetçilerimizi aynı potanın içerisine sokarak tecrübelerinden yararlanma fırsatı sunuyoruz. Yelpazemizi biraz daha geniş tutarak bütün arkadaşlarımızın tamamını bu sistem içerisine entegre etmeye çalışıyoruz”.

HİZMET ODAKLI ÇALIŞMA
Hizmet odaklı çalışmayı benimsediklerine vurgu yapan Başkan Dağdelen “Biz sahip olduğumuz değerlerin kıymetini bilmiyoruz. Bu toplumun en önemli problemlerinin başında geliyor. Bizler sahip olduklarımızın kıymetini bilmiş olsak, inanın hepimiz bulunmuş olduğumuz pozisyonlardan çok daha ileriye gideriz. Dedik ki biz bu dönem siyaset algı ve anlayışımızda bir değişiklik yapmamız, değer vermek üzerine siyaset yapmamız lazım. Biz değer vereceğiz, kıymet bileceğiz, Kırıkkaleli hemşehrilerimizin hizmetkarı olacağız. Bu anlayışla hareket ederek istişareye de önem veriyoruz. Hem STK’larla, hem vatandaşlarımızla, derneklerimizle, partililerimizle iyi güzel çalışmalar yürüteceğiz.

SEÇİME HAZIRIZ
Dağdelen “Seçimin normal zamanında yapılacağını düşünüyorum. Bunun dışında biz teşkilatız, her an bir seçim olacakmış gibi biz seçime hazırız. Önemli bir çalışma içerisindeyiz ve bu çalışmayı yüzde 70 oranında başardık. Biz mahalle teşkilatlarımız üzerine bir çalışma başlattık. Mahalle teşkilatlarımızı yeniden elden geçiriyoruz, yönetimleri kuruyoruz, mevcut arkadaşlarımız güçlendiriyoruz, kırgınlıkları, küskünlükleri gideriyor, dertlerini dinliyoruz, sıkıntılarını gideriyoruz. Merkezde bulunan 28 mahallemizde de kadın kolları, gençlik kolları, ana kademe olarak mahalle teşkilatlarımızı oluşturacağız. Bu teşkilatlarımızı oluşturduktan sonra basit bir rakamla söyleyeyim en az bin tane insan aktif olarak, hali hazırda bulunan bir teşkilatımız olacak. Bir organizasyon var dediğimizde bin kişi aynı anda harekete geçecek. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız her defasında der ki, benim teşkilatlarım var, der. Bizde ona layık olmak için, bize vermiş olduğu bu değere, bu güvene, layık olmak için, teşkilat ve teşkilatçılık üzerinde son derece gayretli çalışmalarımızı yürüttük. Biz bu teşkilatlarımıza önem vermemiş olsaydık, o kadar başarılı bir kongre yapma ihtimalimiz yoktu. Seçilmiş insanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla bir bütün, bir uyum içerisinde hemşerilerimize hizmet etmek anlamında elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x