Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yaralı hayvanlar tedavi ediliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, halk gününde vatandaşların isteklerini ve sorunlarını dinledi. Kış aylarında hayvanların bakıma ihtiyacı olduğun söyleyen Bakır, hasta ve yaralı olan sokak hayvanlarının hayvan barınağında tedavi edildiğini söyledi.

 

SOKAK HAYVANLARINA YARDIM

Kırıkkale Belediye tarafından gerçekleştirilen Halk Günü toplantısında vatandaşların sorun, istek ve şikayetlerinin dinlendiği toplantıda önemli kararlar alındı. Soğuk ve zorlu kış şartlarında yemek ve barınma gibi sorunları olan sokak hayvanlarının, geçici hayvan barınağına götürülmesi kararı alındı. Öte yandan yine hasta ve yaralı olan hayvanların, belediye tarafından tedavi edileceği öğrenildi.

 

HASTA HAYVANLARA TEDAVİ

Bakır, halk günü etkinliğinde sokakta bulunan hasta ve yaralı hayvanların Belediye Geçici Hayvan barınağında tedavi edildiğini söyledi. Bakır, yaşanan ağır kış şartlarından dolayı sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olunmasını gerektiğini ifade etti. Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğünün bu konu ile ilgili çalışmaları olduğunu belirten Bakır, bu konuda belediye ekiplerinin seferber olduğun ifade etti.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x