GündemManşet

Yardım toplayanlara itibar etmeyin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yardım toplayanlara itibar etmeyin

Kırıkkale Valiliği aracılığıyla bir duyuru yayımlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, son zamanlarda kurumun adını kullanarak yardım toplandığı duyumlarının alındığına dikkat çekerek, böyle yardım toplayanlara itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

 

112 ÇAĞRI MERKEZİNİ ARAYIN İHBAR EDİN

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yapılan açıklama da “Son zamanlarda art niyetli kişiler tarafından, Kurumumuzda bakım ve korunma altında bulunan çocuklarımıza, engellilerimize yardım toplama bahanesiyle Müdürlüğümüz adına bağış ve yardım kampanyası adı altında para toplanıldığı duyumları alınmaktadır. İhtiyaç sahibi,  engelli veya diğer başvuru sahibi tüm vatandaşlarımıza ‘Yardımlar’ Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız (SYDV) ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü aracılığıyla yapılmaktadır. Kurumumuzun adını kullanarak yardım toplama durumu ile karşılaşan vatandaşlarımızın söz konusu bu duruma itibar etmemesi, 112 çağrı numarasını arayarak İl Emniyet Müdürlüğüne veya Jandarma Komutanlığına ihbarda bulunulması beklenmektedir” ifadelerine yer verildi.

HABERE MERKEZİ

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x