GündemManşetSiyaset

Yaşanabilir bir Kırıkkale için

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından Bekir Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kongre süreci hakkında açıklamalarda bulundu. CHP’de adil bir seçim yapılacağının altını çizen Bekir Zeyrek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

ADİL BİR SEÇİM YAPACAĞIZ

Bekir Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisinde yapılacak olan kongreler hakkında bilgiler vererek, “CHP’li olarak bizler partimizde yapılacak olan il ve ilçe kongrelerine hazırlanıyoruz. Bu süreçte ilk etapta Muhtarlık bölgelerinde (Mahallelerde) kurulacak olan sandıklarda, üyelerimizin katılımı ile kongre delegeleri seçilecektir. Mevcut İl ve İlçe Başkanlarımızın belirleyip, Bayram havasında adil bir seçim yapılacağız”

HİÇBİR ŞAİBE OLMAYACAK

Hiçbir şaibe olmadan gerçekleştirecekleri seçimlerin Kırıkkale halkına hayırlı olmasını dileyen Zeyrek, “Bizlerde, yapılacak olan seçimlerde, yenilenen bir Cumhuriyet Halk Partisi için, partimizin düşünce ve ideallerim Kırıkkale halkına daha iyi anlatabilmek, daha iyi hizmet edebilmek için tüm gücümüzle çalışma kararlılığı içerisindeyiz. Halkın refahı için halkımızla bütünleşerek, sorun yaratan değil, sorunları çözen bir anlayış içerisinde, adaleti önce kendi partimizde yaşayarak, tüm halkımıza yaşatacağız”

HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ

Diğer siyasi partilere örnek olacak bir seçim gerçekleştireceklerini ifade eden Zeyrek, “ Yokluğun, yoksulluğun olmadığı, yaşanabilir bir Kırıkkale olabilmesi için tüm varlığımızla çalışacağız. Partimize olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Bu ilginin daha da artması için bayrağı devraldığımızda, Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyıp, tüm halkımızla kucaklaşacağız. Partililerimizi ve tüm Kırıkkale halkımızı yapılacak olan delege seçimlerine davet ediyoruz” dedi. Bizler partimizin içerisinde dünde vardık, bugünde varız, yarın da olacağız. Bir yarış içerisinde olacağız. Yarışta kazanmakta var kaybetmekte. Kim kazanırsa kazansın biz partililer hep birlikte olacağız”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x