EğitimGündemKırıkkaleManşet

Yatılı Kur’an Kursu yapılacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İL MÜFTÜSÜ GEREK, YAPILACAK YATIRIMLAR HAKKINDA ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU
 
Gazetemizi ziyaret eden İl Müftüsü Bekir Gerek, yapılacak yatırımlar hakkında özel açıklamalarda bulundu. Proje çalışmalarının tamamlandığını belirten Müftü gerek, Osmangazi Mahallesinde 10 dönümlük arazi içerisine 180 kişilik yatılı İmam Hatip ve Hafızlık Kur’an Kursu yapılacağını açıkladı.
 
10 DÖNÜM İÇERİSİNE YAPILACAK
İl Müftüsü Bekir Gerek ilimize yapılacak yatırımlar ve projeleri açıkladı. Kur’an kurslarına önem verdiklerini belirten Müftü Gerek, Osmangazi Mahallesine 10 dönümlük arazı içerisine Yatılı İmam Hatip ve Hafızlık Kur’an Kursu açılacağını söyledi. Kur’an Kursu hakkında da bilgiler veren Müftü Gerek, yapılacak olan Kur’an Kursu’nun projelerinin tamamlandığını ve 180 kişilik yatılı olacağını söyledi. Yapım için tek eksiğin maddi durum olduğunu ifade eden Müftü Gerek, zenginlerin ve iş adamlarının yardımları ile 180 kişilik yatılı İmam Hatip ve Hafızlık Kur’an Kursunun yapılacağını belirtti.
 
DAHA KAPSAMLI YAPILACAK
180 kişilik yatılı İmam Hatip ve Hafızlık Kur’an Kursu’nun dışında Yaylacık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ve yıkımı yapılan eski İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinin hakkında da açıklamalar yapan Müftü Gerek, yıkımı yapılan eski okulun yerine daha modern ve daha kapsamlı bir imam Hatip Ortaokulu ve Lisesinin yapılacağını belirtti. Projenin tamamlandığını ifade eden Müftü Gerek, Milli Eğitim Müdürlüğünün konu ile ilgili çalışmalarının hızla devam ettiğini ve en kısa sürede okulunun yenisinin yapılması için çalışmaların başlayacağını söyledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu