GündemManşet

Yaz Lastiği Mesaisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

1 Nisan tarihi itibariyle sona eren kış lastiği uygulaması nedeniyle Kırıkkale’de vatandaşlar araçlarına yaz lastiği taktırmak için oto lastik tamircilerine akın etti. Derlas Oto Lastik tamirhanesi işletmecisi Ömer Atakul, Mechelin lastikleri bayisi olduklarını vurgulayarak, lastik değişimine gelen müşterilerine sökme takma ücretinin 50 TL olduğunu, ayrıca ücretsiz olarak Lastik oteli hizmeti sunduklarını sözlerine ekledi.

 

YÜZDE 60 İNDİRİM

Yasa gereği zorunlu hale getirilen kış lastiği kullanım dönemi sona ererken, 1 Nisan tarihi itibariyle biten uygulamasının ardından Kırıkkale Sanayi Sitesi’nde lastikçilerde yoğun mesai başladı. Yaz lastiklerini taktırmak için oto lastikçilere akın eden vatandaşlar, lastikçilerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yaz lastiği almak isteyenler için kampanya yaptıklarını ifade eden Ömer Atakul, Dünya’nın en güvenli ve kaliteli lastiği olan Michelin lastiklerini yüzde 60 indirim uyguladıklarını sözlerine ekledi. Atakul ayrıca, kış lastiklerini saklama yeri olmayanlar için Lastik Oteli imkanı sunduklarını ve otelden ücretsiz olarak herkesin faydalanabileceğini söyledi.

 

GÜVENLİĞİMİZ ÖN PLANDA

Kış lastiklerini değiştirmek isteyen vatandaşların sanayide yoğunluk oluşturduğunu belirten Derlas Oto Lastik İşletmecisi Ömer Atakul, “Yoğun bir tempoda çalışmaya başladık. Kış lastiklerini araçlardan sökmeye başladık. Ticari taksiler ilk olarak hemen değiştirdiler, şimdi de vatandaşlar gelmeye başladı. Randevu sistemi ile çalışmaya başladık. Piyasada durgunluk var ama bizler de iş yoğunluğu yaşanıyor. Bu yoğunluk Mayıs ayına kadar devam edecektir. Bu tür kanunları çıkaran yetkililere teşekkür ediyoruz. Tabii ki bu çıkan kanunlar hep güvenliğimiz için. Kış lastiği de yaz lastiği de araçlarımızın ve bizlerin güvenliği için. Sürücülerin her 7 bin kilometrede rot balans ayarlarını yaptırmaları gerekiyor. Sürücüler artık bu konuda bilinçlenmeye başladı” dedi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x