Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Yeni Nesil Lazer Markalama İşlemleri

Maymars 2008 yılında Almanya’da kuruldu. Kurulumunun ardından gösterdiği başarılı hizmetlerini de 2018 yılında Türkiye’ye getirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Maymars 2008 yılında Almanya’da kuruldu. Kurulumunun ardından gösterdiği başarılı hizmetlerini de 2018 yılında Türkiye’ye getirdi. Maymars şu anda Türkiye’nin lazer markalama hizmetleri için çalışmaya devam ediyor. Hizmetleri ve ürünleriyle beraber de bir hayli dikkat çekiyor. Çünkü bu alanda sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübeyle beraber ilerliyor. Satışa sunduğu ve bir hayli sevilen ürünlerinden biri de Fiber lazer Markalama Makinesi. Birçok sektörde aktif olarak kullanılmasının yanında başarılı sonuçlar var ediyor.

Fiber Lazer Markalama Makinesi her tip metal üzerinde çalışıyor. Ayrıca metalin yanı sıra plastik ve deri malzemelerde de kullanılabiliyor. Her birinde istenilen başarıyı barındırmasının yanında dört farklı hizmet de verebiliyor. Maymars lazer markalama makinesi markalama, gravür, derin kazıma ve kesim işlemlerini üstleniyor. Bu işlemlerin yapılması aşamasında da oldukça kolay ilerlenebiliyor. Çünkü Fiber Lazer Markalama Makinesi Türkçe yazılım barındırıyor. Kullanım aşamasında bakım ve sarf malzemesi ihtiyacı da olmuyor. Bu şekilde 100.000 saat boyunca kullanabiliyorsunuz. Maymars, üretimde her daim en iyi olanakları yaratarak ederek ilerliyor.

Maymars Güvenilirliğe Önem Veriyor

Hizmetlerinde kaliteden yana olan Maymars güvenilirliği de ön planda tutuyor. Bu yüzden çalışmaları içerisinde bulunan makineleri garantileriyle beraber satışa sunuyor. Fiber Lazer Markalama Makinesi için iki yıl garanti olanağından faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca fiber lazer markalama makinesi beş yıllık bir yedek parça garantisi de veriyor. Ödeme kolaylıkları da sizin avantajınıza oluyor. Maymars, makineyi yerine kuruyor ve gerekli eğitimleri de en iyi şekilde veriyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x