Sağlık

Thulium Lazer Sonucunda İyileşme Süresi

Ankara Life Polikliniği 2004 yılında Dermatolof Fatma Yıldız tarafından ekibiyle kurulmuştur.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara Life Polikliniği 2004 yılında Dermatolof Fatma Yıldız tarafından ekibiyle kurulmuştur. Uzman ekip arkadaşlarıyla birlikte tedavi süreçlerini en iyi şekilde yönetmektedir. Kurulduğu yıldan beri teknolojik gelişmeleri en iyi şekilde takip eder. Bununla birlikte müşterilerine kesinlikle ilkel uygulama yöntemleri kullanmaz. Cildiniz sizler için ne kadar değerli ise klinik için daha çok değerlidir.

Bildiğiniz üzere lekeler belli bir süre sonra sıkıcı olabiliyor. Bu anlamda da klinik en yeni sistemlerle hareket ediyor. Bunlardan biri de Thulium lazer tedavisidir. Özellikle bu lazer tedavisinin en büyük avantajı da iyileşme süresi son derece kısa olmasından kaynaklanır. Cildinize lazer atışları yapılırken arasında da sağlam alanlar bırakır. Bu sayede de cilt daha kolay bir şekilde kendini yenileyecektir. İşlem sonrası hafif kırmızılıklar olur. Daha sonrasında minik mink kahverengi kabuklanmalar başlar. Bir hafta sonrasında da dökülmeler başlayacaktır. Kısacası ortalama 2 hafta içerisinde iyileşme süreciniz tamamlanmış olur. İşlem sonrası hemen günlük yaşamınıza dönüş yapabilirsiniz.

Thulium Lazer Yaz Koşullarında Mümkün mü?

Thulium lazer tedavisinin yaz ayları içerisinde gerçekleştirilmesi uygun görülmüyor. Özellikle de sonbahar ve kış aylarında güneş etkisinin en az olduğu zamanların tercih edilmesi daha doğru olacaktır. Bu tedavi yönteminden en iyi sonuçları almak istiyorsanız eğer güneş ışığından uzak durmanız gerekecektir. Bu nedenle de yaz kış demeden güneş koruyucu kullanmaya da özen göstermelisiniz. Bu anlamda da Ankara Life Polikliniği en iyi hizmet aktarımını sunar.

Kaynak: https://www.ankaralazer.com/thulium-lazer-ile-akne-izi-tedavisi

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x