Manşet

Yeşilyurt ve Kablan Ailesinin Acı Günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış esnaflarından İpek Yeşilyurt’un biricik kızı Mehmet ve İsa Yeşilyurt’un kıymetli ablası, polis memuru Hidayet Kablan’ın eşi Leyla Kablan uzun zamandır yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

49 yaşında yaşamını yitiren Leyla Kablan’ın cenazesi Çullu yolu Hatipler Camisi’nde ikindi vaktinde kalabalık bir cemaatin katılımıyla kılındı.  Cenaze namazından sonra Yuva mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi. Genç yaşta yakalandığı amansız hastalık sonucu vefatı ile tüm sevenlerini üzen Leyla Kablan’ın cenaze namazına ailesi sevenleri ile birlikte bazı Belediye Başkanları, İl idarecileri, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri, Siyasi Partilerin il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Merhume Leyla Kablan’ın eşi Polis Memuru Ahmet Kablan’ın mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bizde Kale Posta olarak Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet Yeşilyurt ve Kablan ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x