Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

PTT mobil şube Selim Özer’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

PTT Kırıkkale Başmüdürlüğüne ait ‘Mobil PTT Şubesi’ Selim Özer Mahallesinde hizmet vermeye başladı. Mahalle Muhtar Menduh Erdurucan Mobil şubenin mahalle sakinlerine fatura yatırma, para çekme ve kargo gönderme dahil tüm işlemlerini gerçekleştirebileceklerini söyledi.

PTT HİZMETLERİ MAHALLEDE

Selim Özer Mahallesi sakinlerinin PTT hizmetlerinden mahallelerinde yararlanmaları amacıyla Mobil PTT Şubesi hizmeti başlatıldı. Her türlü tahsilata açık, para yatırmaya, posta, kargo gönderme gibi işlemlerin yapılabileceği şekilde Selim Özer Yeni Cami mevkiinde konuşlandırıldı. Küçük PTT merkezi olarak nitelendirilen mobil şubede, fatura ve para yatırma, çekme işlemlerinin yanı sıra sigorta ve askerlik borçlanmasına kadar tüm işlemler gerçekleştirilebiliyor.

MAHALLE SAKİNLERİMİZE HİZMET

Hizmetin mahalleye hayırlı olması temennisinde bulunan Selim Özer Mahallesi muhtarı Menduh Erdurucan “Mahallemize PTT Mobil şubesi açılmıştır. Mobil şubede mahalle sakinlerimiz elektrik, telefon, Doğalgaz faturalarını yatırma, para çekme yatırma gibi işlemlerini fazla uzağa gitmeden mahallesinde yatırabilecek. Mahallemize böyle bir hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Mobil PTT şubesinin mahallelerine gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakini vatandaşlar ATM’nin bile ayaklarına kadar geldiğini, paralarını kolaylıkla çekebildiklerini vurguladılar. Vatandaşlar “Uygulama büyük kolaylık sağladı. Önceden fatura veya para yatırmak için merkeze gidiyorduk, 15-20 lira masrafımız oluyordu. Bu uygulama sayesinde çok rahatladık. Verilen bu hizmetten çok memnunuz. Bize bu kolaylığı sağlayan yetkililere çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x