Sağlık

YİH’te Tıbbi Sekreterler Görevlerine Başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan Yüksek İhtisas Hastanesine atanarak görevlerine başlayan Tıbbi Sekreterler ile bir araya geldi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Akdoğan, Şube Başkan Yardımcılarından Murat Özdağ ve Gençlik Kollarının katılımıyla Yüksek İhtisas Hastanesine atanarak görevlerine başlayan Tıbbi Sekreterler ile bir araya geldi.

Şube Başkanı Akdoğan; yeni atanan ve çalışma hayatlarının henüz başlangıcında olan tıbbi sekreterlere başarılar dileyerek,

“Öncelikle Konfederasyonum Memur-Sen ve Sağlık-Sen camiamız adına Kırıkkale Şube Başkanlığım, Yönetim Kurullarım adına ve elbette ki sağlık camiamız adına her birinize ayrı ayrı hoş geldin demek istiyorum.

Elbette her mesleğin kendine göre zorlukları vardır. Ancak, bir meslekte iş yaparken canınızla sevdiklerinizle sınanıyorsanız, o meslek çok daha kutsaldır. Sağlık çalışanlarımız, profesöründen pratisyenine, hemşiresinden teknisyenine, memurundan hizmetlisine kadar ekip olarak özveriyle vatandaşlarımıza hizmet vermektedirler. İnsan sağlığı manasında kutsal sayılan bir meslek grubudur sağlık çalışanı olmak. Görev esnasında türlü meşakkatlerle karşılaşabilmektir sağlık çalışanı olmak.

Bu meşakkatler yalnızca görev sırasında değil hizmet hayatınız boyunca da oluşan ve oluşabilecek sorun ve sorunlarla da karşınıza çıkabilmektedir. İşte tam da bu noktada; Sendika ve sendikalı olmanın önemi büyüktür. Sendika; çalışan veya işverenlerin çalışma ilişkilerinde ortak ekonomik ve sosyal hak ve çıkarlarını korumak için en az 7 çalışanın veya işverenin bir araya gelerek bir iş kolunda faaliyette bulunmak üzere oluşturdukları tüzel kişiliğe denir. Sağlık-Sen camiası olarak bizler ilimizde genel yetkili sendika olarak hizmet etmekteyiz.

Bizler sahada siz kıymetli mesai arkadaşlarımızın karşılaşabileceği her türlü soru ve sorunlar ile kanunlar, yasalar, mevzuat ve yönetmelikler çerçevesinde uğraş vermekte çalışmaktayız. Bir sendikaya üye olmak her birimiz için oldukça önemli ve önceliklidir.

Kendinize, ailenize, kurumunuza başvuran hastalara, milletimize ve tabi ki ülkemize sorumluluk duygusu ile uzun bir süre devam edecek olan bir mesleki sürece başlayan değerli kardeşlerim kıymetli mesai arkadaşlarım. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı olarak Şube Başkanlığım adına çalışma hayatınız boyunca mutlu, sağlıklı, başarılı bir gelecek diliyorum” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu