Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2018 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Yılmazer’den Muharrem İnce yorumu

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Yılmazer CHP'nin cumhurbaşkanı adayı için yaptığı yorumda “Sanırım Kılıçdaroğlu ve ekibi “CHP’ye bile genel başkan olamadın, o halde seni Cumhurbaşkanı yapalım” diye adamcağızla kafa buluyorlar” diye konuştu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Yılmazer CHP’nin cumhurbaşkanı adayı için yaptığı yorumda “Sanırım Kılıçdaroğlu ve ekibi “CHP’ye bile genel başkan olamadın, o halde seni Cumhurbaşkanı yapalım” diye adamcağızla kafa buluyorlar” diye konuştu.

ADAMCAĞIZ İLE KAFA BULUYOR

Yılmazer, CHP’nin Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesine ilişkin yaptığı açıklamada “Muharrem İnce, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı oldu. Diyorlar ki ; Kemal  Kılıçdaroğlu’nun  CHP’nin adayıyla ilgili saydığı özelliklerden birisi “ Bir başarı hikâyesi olacak şeklindeydi. Muharrem İnce’nin herhangi bir başarı öyküsü yok”.  Bence Kılıçdaroğlu’nun söylediği bu özellik Muharrem İnce’de var. Evet, “Muharrem İnce’nin bir başarı öyküsü var”.  Bakın, adamcağız milletin iktidara hasret bıraktığı CHP’nin genel başkanı bile olamamışken, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı oldu. Sanırım Kılıçdaroğlu ve ekibi “CHP’ye bile genel başkan olamadın, o  halde seni Cumhurbaşkanı yapalım” diye adamcağızla kafa buluyorlar. Yenilmeyi garantileyince dalgalarını geçiyorlar. Yine de traji komikte olsa bu Muharrem İnce için bir başarıdır. Ayrıca adamcağız yenilme konusunda da büyük tecrübe sahibi. Sonuçta CHP bu anlamda da en tecrübeli adayı çıkarmış ! Seçim eğlenceli geçecek gibi” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Erhan
Erhan
5 Mayıs 2018 00:01

Cok zekice bi yorum olmus 🙂 bunu cocuk okusa guler
Senmi Kirikkaleyi temsil edeceksin Ozgur Ozel gibi Bulent Tezcan gibi kurt siyasetcilerle girdigin satasmada soz hakki isteyip ne soyluyeceksin sayin yilmazer
Yerelden yaptigin yoruma genelde gulerler

umit kurkcu
umit kurkcu
4 Mayıs 2018 17:01

Bu cocuk hayirdir kac gunluk siyasetci de oturmus Muharrem bey e laf edebiliyor?????

Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x