Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Cumhurbaşkanı 13 il muhtarıyla bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirdiği 20. Muhtarlar Toplantısı’nda, Kırıkkale başta olmak üzere Türkiye’nin 13 ilinden mahalle ve köy muhtarı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.
 
2023 HEDEFLERİNE KUTLU YÜRÜYÜŞ
Toplantı vesilesiyle Aksaray, Artvin, Bursa, Erzurum, Iğdır, Karaman, Kars, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Muş, Samsun ve Sinop’tan gelen 400’e yakın köy ve mahalle muhtarı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın misafiri olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilen öğle yemeğinde ağırlandı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gelen muhtarlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin 2023 hedeflerine doğru olan kutlu yürüyüşünü ve terörle mücadelesini kararlılıkla devam ettireceğini vurgulayarak, “Bölgemizdeki krizler karşısında izlediğimiz insani politika da sürecektir.” dedi.
 
YAKIN İŞBİRLİĞİ YAPILIYOR
Yemek öncesinde muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta gerçekleştirdiği Şili, Peru ve Ekvador ziyaretlerini hatırlatarak, buralarda hem resmî temaslarını gerçekleştirdiklerini hem de ziyaretlere katılan Türk iş adamları için düzenlenen iş konseyi toplantılarına iştirak ettiklerini belirtti. Türkiye’nin sınırlı ilişkilerinin olduğu coğrafyalarla bugün, diplomatik temas, ticaret ve insani münasebetler bakımından oldukça yakın iş birliği içinde olduklarına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin Güney Amerika ülkeleri ile toplam ticaret hacminin, geçen 13 yılda 1,5 milyar dolardan 9 milyar dolara yükselmesini bu gelişmeye örnek olarak gösterdi.
 
HEDEFE HER ZAMAN YÜRÜYECEĞİZ
“Oturulduğu yerde netice alınmıyor, kimse oturduğun yerde gelip bulmaz. Sen dolaşacaksın. Koşacaksın, koşturacaksın ve netice alacaksın. İşte 13 -14 yıldır biz bunu yaptık, halen yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, birilerinin Türkiye’yi ısrarla kendi içine kapatmaya, kendi iç meselelerine gömmeye çalışsa da, küresel vizyonlarını koruyarak hedeflerine yürümeye devam edeceklerini söyledi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu