Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Zincirleme Trafik Kazasında 5 Kişi Yaralandı

3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Sürücüleri öğrenilemeyen 71 AAE 477 plakalı otomobil ile 06 BK 4155 plakalı hafif ticari araç, Kırıkkale-Kayseri kara yolu Hurdalık Kavşağı'nda çarpıştı. Otomobil, daha sonra önünde seyreden Nuh Sarıbıyık idaresindeki 06 CMZ 140 plakalı tıra çarptı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Sürücüleri öğrenilemeyen 71 AAE 477 plakalı otomobil ile 06 BK 4155 plakalı hafif ticari araç, Kırıkkale-Kayseri kara yolu Hurdalık Kavşağı’nda çarpıştı. Otomobil, daha sonra önünde seyreden Nuh Sarıbıyık idaresindeki 06 CMZ 140 plakalı tıra çarptı.

Trafik Aksadı 

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.Kazada, otomobil ve hafif ticari araçtaki Yıldırım Şıkoğulları (22), Onur Özkaya (23), Bayram Küçükdeveci (43), Mustafa Yılmaz (40) ve Oğuzhan Samur (23) yaralandı.Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı.Kazanın ardından araçlarda çıkan küçük çaplı yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.Bir süre trafiğe kapanan kara yolu, araçların yoldan kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x