Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Ekonomiye katkı sağlayacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TSO’DA İKİ DÖNEM BAŞKANLIK YAPAN AKDOĞAN, BAŞKANLIK YARIŞINDA BENDE VARIM DEDİ

 

Geçmiş dönemlerde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık görevini yürüten Cemalettin Akdoğan, TSO başkanlık seçimlerinde aday olduğunu açıkladı. Akdoğan, “Ekonomiye katkı sağlamak, üretmek ve ürettirmek için bende bu yarışa katıldım” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

2 dönem TSO başkanlığında bulunan ve belirli bir süre mevzuat gereği başkanlık yapamayan Akdoğan, Anayasa Mahkemesi’nin 2 dönem şartını kaldırmasıyla birlikte TSO’nun başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Ekonomiye katkı sağlamak için aday olduğunu belirten Akdoğan, “Şehrimizde bulunan iş adamlarımızın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların giderilmesi noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.

ÖNEMLİ KİŞİLERDEN GÖRÜŞ ALDIM

Şehirdeki işadamlarının kendisini adaylığa layık gördüğünü ve müteşebbislerle fikir alışverişinde bulunduğunu belirten Akdoğan, şehre iki dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığını ve tecrübesini tekrar Kırıkkale sanayicileri için harcayacağını bildirdi. Tecrübelerini, bilgi ve birikimini Kırıkkale’de sanayinin gelişmesi için harcayacağını belirten Akdoğan, şehirdeki sanayicilerle fikir alışverişinde bulunduğunu ve kendisini adaylığa layık gören sanayicilere teşekkür ettiğini belirterek, şehir içinde kendisine yönelen bu teveccühü boşa çıkarmayacağını bildirdi.

YENİDEN ADAY OLDUM

Ticaret Odası kanuna göre geçtiğimiz dönemlerde Ticaret Odasına iki dönem başkanlık yapan birinin üçüncü dönem aday olmayacağı kanunun olduğunu ve o dönem aday olmadığını belirten Akdoğan, Anayasa Mahkemesi’nin bu kararı kaldırdığını ve kendisinin o dönem Ticaret Odası Meclisinde görev yaparak tecrübelerini üyelere aktardığını ifade etti. Adaylık süreci döneminde şehirdeki havanın iyi olduğunu ve rüzgârı arkasına alarak tekrar aday olduğunu belirten Akdoğan, kendisine hiçbir zaman kendisine sunulan görevden kaçmadığını belirterek, bu dönem de kendisine sunulan adaylık teklifini geri çevirmediğini ve aday olduğunu kaydetti.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Aday olan herkesin kendilerinin arkadaşı olduğunu ve seçimin demokratik bir şekilde geçmesi temennisinde bulunan Akdoğan, bütün gruplardan listelerin çıktığını ve seçime tam anlamıyla hazır olduklarını açıkladı. Şehre yakışır genç bir ekiple Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışma yapacağını, işadamlarının önünün açılacağını ve şehirde ki sanayici ve işadamlarının birlik ve beraberlik içinde çalışacağını belirten Akdoğan, ekonomik anlamda kentin gelişme kaydetmesi için hep birlikte elini taşın altına koyacağını söyledi.

EKONOMİYİ GELİŞTİRECEĞİZ

Belediye başkanlığı döneminde, Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı zamanında kendi menfaati için hiçbir şey yapmadığını, bulunduğu makamı ve gücü kamu yararına kullandığını belirten Akdoğan, her zaman şeffaf çalışma içinde olduklarını ve ‘Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla’ çalıştığını bildirdi.  İki dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı döneminde önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Akdoğan, yarım bıraktığı projeleri tamamlamak ve iş adamlarının önünden engelleri kaldırmak için çalışacağını belirterek, hep birlikte iyi bir sinerji ile Kırıkkale’yi sanayi anlamında geliştireceklerini hatırlattı.

 

SÖYLEMLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Bir gazetecinin, mevcut başkan Ahmet Varlı’nın Ömer Akçelik’in adaylıktan çekilmesi halinde Cemalettin Akdoğan’ın da aday olmayacağını ve listeye destek vereceğini açıkladığını ve bu konuda görüşleriniz nelerdir sorusuna cevap veren Akdoğan, böyle bir konunun gündemde olmadığını ve bunun asılsız bir iddia olduğunu açıkladı. Yine bir gazetecinin, Kırıkkale’nin Türkiye’de ihracatta 81 ilden 75’inci olduğunu ve bu başarısızlığın neden kaynaklandığı sorusu üzerine açıklama yapan Akdoğan, sanayicinin ve işadamının ayağına giderek ihracat konusunda onları teşvik edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x