Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

1 astsubay tutuklandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, gözaltına alınan 12 şüpheliden 1 astsubay tutuklandı.

 

ADLİ KONTROLLÜ SERBEST

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince örgütün kriptolu iletişim programı “ByLock”u kullandığı iddiasıyla gözaltına alınanlardan astsubay H.G, uzman çavuşlar E.A. ve Ö.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan astsubay H.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, uzman çavuşlar E.A. ve Ö.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin FETÖ üyesi oldukları ve “ByLock”u kullandıkları iddiasıyla gözaltına aldığı polis memurları H.G, M.K, M.N, R.K, M.Ç, Y.Z.A, H.S, K.Y. ile İ.K.’de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x