GündemKırıkkaleManşet

100 TL’lik alışverişte Yeni Clio kazandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

100 TL’lik alışverişte Yeni Clio kazandı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriPODİUM AVM’DE DÜZENLENEN GÖRKEMLİ VE COŞKULU BİR TÖRENLE YENİ YIL KAMPANYASININ TALİHLİLERİ BELİRLENDİ.
Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi(AVM)’nin çekiliş kampanya hediyesi olan 2014 Model Renault Yeni Clio otomobilin asil ve yedek talihlileri belli oldu. Noter ve milli piyango yetkililerinin huzurunda gerçekleştirilen çekiliş sonucunda hediyeyi Arif Öztürk isimli müşteri kazandı.
 
TALİHLİ ARABA KAZANDIĞINI TELEFONDA ÖĞRENDİ
Podium AVM’nin yeni yıl kampanyasının talihlileri çekilişle belli oldu. Renault Clio’yu kazanan talihli çekişte olmayınca telefon açılarak araba kazandığı söylendi. Talihli Arif Öztürk, Podium AVM’ye davet edildi ancak Öztürk 1 saat sonra gelebileceğini söyledi.
Her 100 TL’lik alışveriş karşılığında bir çekiliş hakkı kazanan müşteriler, çekilişe de büyük ilgi gösterdi. Sürpriz kampanya ve hediyelerle müşterilerini her zaman mutlu etmeye devam eden Podium AVM, bu kez de araba sahibi yaptı.
 
63627 NUMARAYA İSABET ETTİ
Yaklaşık 64 bin kişinin katıldığı çekilişte noter huzurunda yapılan törenle 2014 model Renault Yeni Clio otomobilinin talihlisi 63627 numaralı biletli Arif Öztürk oldu. Yedek talihliler ise Ertuğrul Karakoç ve Fatma Kurnaz oldu.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu