GündemKırıkkaleManşet

100 ton kapak toplandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

100 ton kapak toplandı
Yahşihan Kaymakamlığı tarafından “Şişe Kapakları Engelliler için Umut Oluyor”  mavi kapak kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Bir kişi daha mutlu edildi
Yahşihan’da engelli kişilere tekerlekli sandalye sağlamak amacıyla başlatılan “Şişe Kapakları Engelliler İçin Umut Oluyor” mavi kapak kampanyası ile toplanan küçük mavi kapaklar engellinin kocaman hayallerini gerçekleştirerek umut olmaya devam ediyor. Yahşihan Kaymakamlığı tarafından toplanan mavi kapaklarla bir bedensel engelli kişi daha akülü tekerlekli sandalyeye kavuşturuldu.

2 akülü sandalye alındı
Konu ile ilgili açıklama yapan Yahşihan Kaymakamlığı  “Şişe Kapakları Engelliler İçin Umut” Oluyor Proje koordinatörü Dr. Tuğba Öğden, “Kamu Kurum ve Kuruluşlar, Okullar, iş yerleri, ve vatandaşlar tarafından  toplanan mavi kapaklar ihtiyaç sahiplerine akülü tekerlekli sandalye olarak dönüyor. Yahşihan Kaymakamlığının  öncülüğünü yapmış olduğu bu kampanya ile bu güne kadar toplam 2 adet akülü tekerlekli sandalye dağıtıldı. En son akülü  tekerlekli sandalyeyi Fatma Teyze’mize teslim ederek yüzünde bir tebessüme vesile olduk” dedi. Öte yandan Yahşihan Kaymakamlığı kampanya kapsamından bu güne kadar 100 ton kapak topladı bir plastik şişe kapağı 1 gr  geliyor .

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu