Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Siz ne ayaksınız?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eylemlerinde, UNESCO tarafından “Dünya Barışının Öncüsü” ilan edilen Mustafa Kemal Atatürk’ün adını bir kez bile anmayan EĞİTİM-SEN söz konusu PKK ve destekçileri olunca alanlara inip “Barış” mesajı vermeye devam ediyor.

 

“Barış” diye alanlarda

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıcında okulları yakan, onyıllardır onlarca öğretmenin ölümüne neden olan, hastaneleri yakıp doktorları öldüren, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk büstlerini yakan, sokakları ateş çemberine çeviren PKK ve sempatizanlarını bir kez bile kınamayan Eğitim Sen, “Barış” diye alanlarda…

 

Kobani için alanlarda!

Değişik yıllarda PKK’ya destek mitinglerine katılmış, hakkında birçok soruşturma bulunan sözde öğretmenler için “Özgürlük” çığlığı atan Eğitim Sen’in yine “Barış” duyguları kabardı. 20 yaşındaki onbinlerce asker katledilirken, “Barış” diyemeyen Eğitim Sen, Musul, Kerkük ve Telafer için “Özgürlük” diyemeyen Eğitim Sen, “Kobani” için “Direniş ve özgürlük” sloganları atmaya devam ediyor.

Genel Başkanınız AKİL iken neredeydiniz?

Gezi Parkı olaylarında, üniversiteli öğrencilerinin tepkisi ile karşılanan, ülkenin dört bir yanından Kırıkkale’ye eğitimi için gelmiş gençlerin ortak tepkilerini farklı söylemleri ile farklı çizgilere çekmeye çalışan Eğitim Sen ve “AKİL” genel başkanlarına tek bir tepki bile göstermeyen Eğitim Sen, bugün yine “Barış” diye haykırıyor…

 

Kimin sözcülüğünü yapıyorsunuz?

Ortak eylemlerde, “Bayrakla gelmezseniz yalnız kalacaksınız” tepkilerine rağmen, ağızlarından tek bir kere bile, “Bayrak ve Atatürk”ü bırak bu ülkede yaşaylan insanların ortak değerlerinin sembolü olan kelimeler sarfetmeyen Eğitim Sen, “Kobani’de insanlık dramı yaşanıyor” diyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin “Milli Eğitimi”nin sorunlarla çabaladığını açık yüreklilikle meydanlarda dile getirirken, her an “Anadilde Eğitim” sözünü söylemekten çekinmeyen Eğitim Sen, farklı dillerin “Özgürlük cığlıklarına” kulaklarını tıkayıp, yalnızca bir topluluğun sözcüsü olmaya devam ediyor. Ağzından “Emekçi” kelimesini düşürmeyen Şube Başkanı Yüksel Şahin, PKK terörü tarafından katledilen çiçeği burnunda Eğitim emekçilerini bir kez bile anmıyor.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu