Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

112 personeline davranış eğitimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Yardım hizmetlerinde çalışan 44 personele yönelik davranış eğitimi düzenledi. Hastalara yaklaşımlar dahil hukuki sorumlar hakkında bilgi verilen Eğitim sonucunda katılım belgesi verildi.
44 personel katıldı
Kırıkkale il sağlık Müdürlüğü 112 acil yardım hizmetlerinde görev yapan 44 personel için İş sağlığı güvenliği, Güvenli iletişim ve öfke kontrolü konularında eğitim verdi. 112 çalışanlarının hastalara davranış ve yaklaşımları dahil hukuki sorumlular hakkında verilen eğitim kapsamında malzemelerin güvenli kullanımları da anlatıldı.  Geçtiğimiz hafta içinde verilen ve 44 personelin kursiyer olarak katıldığı eğitimde “Mesleki haklar, Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, Meslek Hastalıklarının Sebepleri, İş Kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, Parlama, patlama, yangın ve yangından korunma, Elektrik tehlikeleri riskleri ve önlemleri, Kişisel koruyucu ekipman kullanımları” gibi konulara çeşitli bilgiler verildi.
 
Faydalı eğitim
Uzman Psikolog tarafından “Stres Yönetimi, Öfke Kontrolü, Öfkeli Hastaya Yaklaşım” gibi önemli konularının da ele alındığı eğitim toplantısı sonucunda Eğitimimibaşarı ile tamamlanmış olan kursiyerlere katılım belgeleri verildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa bu eğitimlerin devam edeceğini belirterek, 112 çalışanları açımsından verimli olduğuna inandığını ifade etti.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu