Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

14 Mayıs Tarihi Milat Olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir taraftan adaylık çalışmasını sürdüren İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Harun Yüksel diğer taraftan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İYİ Partili Aday Adayı Yüksel 14 Mayıs 2023 tarihinin Türkiye’de bir milat tarihi olacağını vurguladı.

 

YETERİ KADAR YATIRIM ALAMADILAR

Seçim çalışmalarının bir kısmını Kırıkkale’de bir kısmını ise Genel merkeze devam ettiren İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Harun Yüksel Türk milliyetçilerinin güçlü bir şekilde millet ittifakında temsil edileceğini ifade ederken Kırıkkale’nin 20 yıldır yeteri kadar alamadığı hizmetlere iyi Parti millet ittifakında alacağını dile getirdi. Yüksel “Kırıkkale kendilerinin ifadesi ile küçük bir şehir. Doğru söylüyorlar. 20 yıldır iktidarların da Anadolu’nun Vatansever şehri Kırıkkale’yi hak ettiği kamu yatırımlarında haklı konumuna getirerek Büyükşehir yapamadılar” diye konuştu.

 

BÜYÜK KIRIKKALE OLACAK

İYİ Partili Aday Adayı Yüksel “Büyük bir kent yapamadılar. Daha sonra kendi yorumlarında küçük Kırıkkale ifadesini kullanarak itiraf ediyorlar. Kendilerini küçük bıraktığı Kırıkkale’yi biz büyüteceğiz. Kendilerinin küçük bıraktığı Kırıkkale şehrini biz çağdaş bir Anadolu şehri olarak başkentin hemen yanında yarınlara taşıyacağız. İyi Parti iktidarında küçük Kırıkkale diye bir kelime bir daha kullanılmayacak. Büyük Kırıkkale olacak” dedi. HABER: Elif Önal

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu