Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Bahşılı’da Fırın Denetimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan ayı dolayısıyla Bahşılı Belediyesi Zabıta ekipleri ilçede hizmet veren fırınları denetledi. Yapılan denetimlerde ekipler Ramazan pidesinin yapımında kullanılan unun kalitesi, hamurun mayalanma süresi ve pişirme koşulları, fırınlarda hijyen konularında denetimler gerçekleştirdi.

FIRINLARDA HİJYEN

Bahşılı Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırınları denetledi. Yapılan denetimlerde, fırınların hijyen koşulları, çalışma saatleri ve ürünlerin kalitesi gibi birçok kriter incelendi. Denetimlerde ayrıca, fırınlarda satışa sunulan Ramazan pidesinin yapımında kullanılan unun kalitesi, hamurun mayalanma süresi ve pişirme koşulları da kontrol edildi.

DÜZENLİ DEVAM EDECEK

Zabıta ekipleri, fırınlarda kullanılan malzemelerin son kullanma tarihlerinin geçip geçmediğini de kontrol etti. Yapılan kontroller sonucunda, tüm fırınların gerekli koşullara uygun olduğu ve Ramazan ayı boyunca vatandaşlara sağlıklı ve kaliteli ürünlerin sunulacağı belirtildi. Bahşılı Belediyesi Zabıta ekipleri, halk sağlığı ve güvenliği için çalışmalarına devam edeceklerini açıkladılar. HABER: Elif Önal

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu