Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

18 Okul Ve Mahalleye Semt Tipi Halı Saha Yapım Projesi

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, "18 okul ve mahalleye semt tipi halı saha yapım projesi" kapsamında Kaletepe Mahallesinde bulunan Geraldine Saran İlkokulu ile Yahşihan ilçesinde bulunan Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine yapılan sahalarda incelemelerde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GENÇLERE AÇIK OLACAĞINI KAYDETTİ
Vali Sezer, gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, serbest zamanlarında spor yapmalarına imkan sağlamak, sporu toplumun her kesimine yaymak, gençlerimizi düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirerek spor kültürü oluşturmak, gençlerimizin beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek ve spor aracılığı ile sosyal hayata katılımlarını artırmak amacıyla yapılacak sahaların, bulundukları mahallelerdeki bütün sporculara ve gençlere açık olacağını kaydetti. İnceleme ziyaretlerinde, Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili İsmail Haluk Karahan ile İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’de hazır bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x