Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

19 okulda proje sevinci

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’den 4006 Tübitak Bilim Fuarları Destekleme Program’ına başvuru yapan 19 okulun tamamının projeleri kabul gördü.
 
1 MART’TA BAŞLIYOR
Konu hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı açılmıştır. TÜBİTAK Bilim Fuarları, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı için 1 Mart – 12 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir”
 
PROJESİ KABUL EDİLEN OKULLAR
İmam Hatip Ortaokulu, Yenişehir Ortaokulu, Toki Şehit Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı Ortaokulu, Mehmet Varlıoğlu Ortaokulu, Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu, Kırıkkale Anadolu İmam Hatip Lisesi, Konur Ortaokulu, 75. Yıl Ortaokulu, Yıldırım Beyazıt Orta Okulu, Kırıkkale Osman Gazi Anadolu Lisesi (Anadolu Öğretmen Lisesi), Seher Vuslat Aytemiz Ortaokulu, Bahşili Atatürk Ortaokulu, Kırıkkale Fen Lisesi, Kırıkkale Atatürk Anadolu Lisesi, Çelebi Çok Programlı Anadolu Lisesi, Karakeçili Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çullu Ortaokulu, Ahmet Sümer Ortaokulu, Şehitler İlk-Ortaokulu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu