Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kırıkkaleli bayan kuaförü Antalya’da intihar etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Kırıkkale’de en son Marjinal Bayan Kuaförü’nü işleten ve bir süre önce Antalya’da bu mesleğini devam ettirmek için “Kuaför Ramazan” isimli işletmesini açan Ramazan Duru’yu, borçları nedeniyle girdiği bunalım intihara sürükledi. Duru’nun cenazesi Kırıkkale’ye gönderildi.
 
Kırıkkaleli bayan kuaförü Antalya’da intihar etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri“ALACAKLILAR GELECEK”
İddiaya göre olay önceki akşam saatlerinde Antalya Muratpaşa Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki 46 yaşındaki Duru’ya ait iş yerinde meydana geldi. 3 çocuk babası Duru eşi Demet Duru’ya, alacaklıların geleceğini söyledi ve ruhsatsız tabancayı başına dayayıp tetiğe bastı. Sesi duyan çevre esnafı ambulans çağırdı. Duru kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
BORÇLARI YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ
Duru’nun cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapıldı ve Kırıkkale’ye gönderildi. Duru’nun borçları nedeniyle bunalıma girdiği ve bu yüzden intihar ettiği öğrenildi. Antalya’ya yerleşmeden önce Kırıkkale Merkez Hürriyet Caddesi dörtyol mevkiinde Marjinal Bayan Kuaförü isimli işyerini işleten Duru’nun intiharı Kırıkkale’deki yakınlarını ve tanıdıklarını da üzdü.
 
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu