Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ÖZEL HABER
Haber-Fotoğraflar:  Kadir YAHŞİ
Kırıkkale’de seyir halindeki otomobil cayır cayır yandı. Araç tamamen kül olurken, araç sürücüsü Onur Köksal, yaralı olarak Hilal Hastanesi’ne kaldırıldı.
- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 


ELLERİ VE YÜZÜ YANDI
Olay, bugün saat 16.15 sıralarında Kırıkkale’nin Bağlarbaşı Mahallesi Samsun Bulvarı üzerinde meydana geldi. Araç sürücüsü Onur Köksal(23)’ın kullandığı 71 EF 436 plakalı otomobil, Kırıkkale Otogarı’na yakın bir mevkiiye geldiği sırada alev aldı. Haber71 muhabirinin aldığı bilgiye göre, otomobilin LPG tüpünde gaz kaçağının olduğu ve sürücü Onur Köksal çakmaklığı çalıştırmak isterken LPG tüpünün patlağı öğrenildi. Sürücü Köksal, tüpün patlaması ile birlikte bir anda ne olduğunu anlamadan araçtan atladı. Elleri ve yüzü yanan sürücü Köksal, Hilal Hastanesi’ne kaldırıldı.
- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 
TRAFİK EKİPLERİ YOLU KAPATTI
Tüpün patlaması ile birlikte araçtan kendini zor atan sürücü Köksal’ın ardından otomobil orta refüje çarparak durabildi. Trafik polisleri her iki şeritten de araç geçişini durdurdu. Alev alev yanmaya başlayan otomobil bir anda çevrede paniğe neden oldu. Dumanlar gökyüzünü kaplarken, çevreden geçenlerin şaşkın bakışları arasında araç kül oldu. İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesi ile birlikte araç kısa sürüdü söndürüldü. Geriye kül olmuş demir yığını kaldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücünün durumu, ciddiyetini koruduğu bildirildi.
- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu