GündemKırıkkaleManşet

Kiralık imam aranıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesi Eldelek köyünde cami imamının umreye gitmesiyle birlikte köylü camide namaz kılamıyor. Durumdan rahatsız olan vatandaşlar İlçe Müftülüğüne başvuruda bulunmuş fakat Müftülükten “Para ile İmam Tutun” cevabı verilince köylü kiralık imam arayışına girdi.

 

KADROLU İMAMI VAR

30 haneli Eldelek Köyünde Cami İmamının umreye gitmesinin ardından köylü imam olmadığından başka köylere traktörlerle giderek namaz kılıyor. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte durumdan iyice şikayetçi olan köy ahalisi çareyi Balışeyh İlçe Müftülüğünde aradılar fakat Müftülükten alınan cevap ise vatandaşı iyice çileden çıkarttı. Müftülükten verilen “Kendinize paralı imam bulun” cevabının ardından köy ahalisi kiralık imam arayışına başladılar. Ramazan ayında camiler dolup taşarken, bu ibadetleri köyünde yapamayan vatandaşlar yetkililerden sorunun çözümünü bekliyorlar.

Haber: ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu