GündemKırıkkaleManşet

Nur Camii teravih ve cuma namazlarında dolup taşıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Nur Camii inşaatının tamamlanarak ibadete açılmasıyla birlikte Kırıkkaleliler Nur Camiine akın ediyor. Teravih ve Cuma namazlarında dolup taşmakta olan Nur Cami, vakit namazlarında ise caminin ana mekanı dolmaya başladı.

 

ALLAH RAZI OLSUN

Teravih ve Cuma namazlarında dolup taşmakta olan Nur Cami, vakit namazlarında ise caminin ana mekanı dolmaya başladı. Camiye duyulan ilgiden memnun olduklarını ifade eden il Müftüsü Bekir Gerek, “Ayrıca vaktin bütün zamanlarında insanlar eş çocuk ve yakınlarıyla camiyi ziyarete gelmekte ve Nur Camii büyük bir beğeni kazanmaktadır. Açılışta ve Kadir Gecesinde canlı yayında camiyi seyredenler özel olarak Nur Camiyi ziyarete gelmektedirler. Evlene çiftler Nur Camiinde fotoğraf çekmeyi ihmal etmemektedirler. Camiyi gören ve ziyaret eden herkesin dilinden düşen cümle; ‘Yapandan, yaptırandan, yardım edenden Allah razı olsun, güzel bir cami olmuş’ diye dua ediyorlar” dedi.

 

GEREK, HERKESİ DAVET ETTİ

İl Müftüsü Bekir Gerek bu hususlarda duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Nur Camiine her geçen gün Kırıkkale’de yaşayan ve Kırıkkale dışında yaşayanların hatta ülke dışında yaşayan insanların Nur Camiine olan ilgilerinin artıyor. Nur Camiinde sosyal ve kültürel programlara ağırlık verilerek bu ilginin daha da artmasını sağlamak için çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı. Ramazan ayı boyunca Nur Camiinde sabah namazı buluşması ve hadis sohbeti yaptığını belirte Gerek, bu hadis sohbetine herkesi davet etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu