GündemKırıkkaleManşet

29 okulda Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırıkkale Üniversitesi işbirliği ile 29 okulda “Toplam Kalite Yönetimi” çalışmaları yürütüldü.

 

OKUL MÜDÜRLERİNE SUNUM

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kırıkkale Üniversitesi arasında 8 Ocak 2015 tarihinde imzalanan protokol kapsamında Kırıkkale Endüstri Mühendisliği öğrencileri tarafından 29 okulda “Toplam Kalite Yönetimi” çalışmaları yürütüldü.  100 öğrencinin yaptığı çalışmaların içerisinden seçilen en iyi 7 çalışmanın sunumu müdürlük toplantı salonunda üniversite öğrencileri tarafından yapıldı.

 

PLAKET VE SERTİFİKALAR DAĞITILDI

Toplantıya Kırıkkale Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğretim üyeleri ve merkez tüm okul müdürleri katıldı. Toplantı sonunda Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin tarafından öğretim üyeleri Doç. Dr. Süleyman Ersöz ve Yrd. Doç. Dr. Adnan Aktepe´ye plaket verildi. Ayrıca sunumları yapan üniversite öğrencilerine Katılım Sertifikası ve hediyeler verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu