Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Fizik tedavi bölümü hizmete girdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yüksek İhtisas Hastanesi Yöneticiliği Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü yenilenerek hastalara hizmet vermeye başladı.

 

EKİP OLARAK UYGULANMAKTA

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği bir basın açıklaması yaparak, Yüksek İhtisas Hastanesi Yöneticiliği Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü yenilenerek hastalara hizmet vermeye başladığını açıkladı. Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı, “Yüksek standart, güven ve güler yüzü bir araya getirmeye çalışan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü tüm hastalara yakın ilgi göstermektedir. Hastanın ağrısını gidermek ve hastalığını iyileştirmek için aldığı eğitim doğrultusunda uygun tedaviyi ekip olarak planlayıp uygulamaktadır”

 

TANILAR KONULUYOR

“Günümüz çalışma koşulları ve yaşam tarzı göz önünde bulundurulduğunda modern tıbbın hemen hemen her branşında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün önemi giderek artmaktadır. Fizik Tedavi Bölümü’nde nörolojik, ortopedik, pediatrik, geriatrik ve romotolojik hastalıklarda rehabilitasyon ve tüm kas-iskelet sistemi hastalıklarıyla, ağrılarının tanısı konulur. Oluşum nedeni saptanır ve tedavisi yapılır. Hastanın şikayetlerinin geçmesini takiben bu ağrıların nedenini ortadan kaldırmaya yönelik önleyici fizyoterapi hizmeti verilmektedir”

 

GÜNLÜK 200 HASTA FİZİK TEDAVİ HİZMETİ GÖRÜYOR

“Fizik Tedavi Bölümü’nde çeşitli tedavi metotları geliştirilerek uygulanmaktadır. Bölümde fizik tedavi servisinde yatan ve ayaktan tedavi gören hastalar fiziksel durumuna bağlı olarak tedaviden faydalanmaktadırlar. Birimimiz de 2 Fizyoterapist 2 Fizik tedavi Teknikeri,2 Sağlık Memuru, 12 Hemşire hizmet vermektedir.  Randevulu sistemle çalışan bölümde günlük 200’e yakın hasta fizik tedavi hizmeti görmektedir”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu