GündemKırıkkaleManşet

Yine minibüs, yine kaza…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Millet Caddesinde minibüs ile otomobil çarpıştı. Can kaybının ve yaralının olmadığı kazada, maddi hasar meydana gelirken, seyir halinde bulunan sürücüler minibüsçülere tepki gösterdi.

 

VATANDAŞ OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Olay; Millet Caddesi İstasyon kavşağında minibüs ile otomobil çarpıştı. Can kaybının ve yaralının olmadığı kazada, maddi hasar meydana geldi. Kazanın ardından minibüs şoförü ile otomobil sürücüsü tartışırken, olayın büyümemesi için yoldan geçen vatandaşlar olaya müdahale etti. Olayı gören diğer sürücüler ise, minibüsçülerin dikkatli olmadıklarını belirterek, ani manevralarla, trafiği aksattıklarını iddia ettiler.

 

BİZ DEMİŞTİK

Gazetemiz tarafından 12 Kasım Perşembe günü yayımladığımız ‘Minibüs şoförleri Tehlike saçıyor’ haberi ile minibüs şoförlerinin trafiğin aksamasına ve ani hareketlerle trafik kazalarının meydana geldiğini duyurmuştuk. Yayımladığımız haberde, “Müşteri kapmak için minibüsçü şoförler yollara bir anda çıkıyor. Trafiğin yoğun olduğu yerlerde yolcu indirip bindirirken trafiği aksatıyorlar. Minibüsçülerin bir anda trafiğe çıkmaları durumunda bazı sürücüler maddi hasarlı kazalar yapıyorlar. Minibüsçülerin biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor” duyurmuştuk.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu