GündemKırıkkaleManşet

Kırıkkaleli çiftçiler Çorum fuarında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çorum Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Fuara çok sayıda Kırıkkaleli Çiftçiler katıldı. Çorum Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ilimizden katılan çiftçilere fuarı gezdirdi.

 

  1. ÇORUM TARIM FUARI

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü organizasyonu ile Kırıkkale Ticaret Borsası ve Delice Ziraat Odası desteği ile Kırıkkale merkez ve ilçelerde çiftçilere 4. Çorum Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı gezdirildi. Fuar gezisine İl Müdür Yardımcısı Gürsel Doğan, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdür V. Turan Biçer, Keskin İlçe Müdürü Serdal Avcı ve teknik personelleri katıldı.

 

TANITIMA KATKI SAĞLAYACAK

Çorum’da düzenlenen 4. Çorum Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılan Kırıkkaleli  çiftçiler stantları gezerek Tarım ve hayvancılık alanındaki teknolojik gelişme ve değişimleri yakından görme fırsatına sahip oldular. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş “çiftçilerimiz tarımsal üretimle ilgili fide, fidan, tohum, gübre ve sulama sistemleri, hayvan barınak sistemleri, kanatlı hayvancılık ve teknolojileri, yem, hayvan besleme ve balıkçılık, arıcılık ve evcil hayvanlar, hayvan sağlığı,  güneş ve biyogaz enerji sistemleri stantları gezerek bilgi sahibi olmuşlardır. İlimizde de böyle bir fuarın kurulması tarımımızın gelişmesi ve ilimizin tanıtımına katkı sağlayacaktır” dedi.

 

SÜMER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Ayrıca gezinin düzenlenmesine destek veren Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ve  Delice Ziraat Odası Başkanı Adem Gökdere’ye teşekkür ettiler.  Çorum ve çeşitli illerden yaklaşık 400 firma ve kurumun stant açtığı bu yıl dördüncüsü düzenlenen Çorum Tarım ve Hayvancılık Fuarı Çorum İl Protokolünün katılımıyla 26 Kasım tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu