Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Gıda Tarım 2015 yılını değerlendirdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda Şube ve İlçe Müdürlüklerinin 2015 yılında yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bir toplantı yapıldı. Yapılan toplantıya;  İl Müdürü Recep Kırbaş, İl Müdür Yardımcısı Gürsel Doğan, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri ile konu sorumlusu Mühendisler, Veteriner Hekimler ve teknik personeller katıldı. Toplantının açılışında bir konuşma yapan İl Müdürü Recep Kırbaş; Kırıkkale’de tarımsal faaliyetleri geliştirmek ve çeşitlendirmek, üretim ve kaliteyi arttırmak için il ve ilçe müdürlükleriyle yoğun bir faaliyet yürütüldüğünü, bu çalışmaları bu yıl da hem teknik hem de idari konularda arttırarak devam ettireceklerini belirterek, çalışmalarda büyük bir gayret gösteren idareci ve personellere teşekkür etti.
 
BİLGİLER VERİLDİ
Toplantıda Şube ve İlçe Müdürleri 2015 yılı çalışmaları ve 2016 yılında yapılması planlanan hedefler konusunda katılımcılara bilgiler sundular. Sunumlarda şube ve İlçe Müdürlükleri yıl içerisinde yapmış oldukları; Çiftçi Eğitim ve Yayım, Tarımsal Destekleme, ÇATAK Projesi Çalışmaları, Bitki Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele, Hayvan Kayıt İşlemleri ile Hayvan Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele, Tarımsal Üretim Kayıt Sistemi Çalışmaları, Arazi Satış İşlemleri, Gıda Denetim, Kırsal Kalkınma, Alternatif Ürün projeleri, Hasar Tespit, Mera, Organik Tarım Çalışmaları, Yem Bitkileri, Sertifikalı Tohum ve Fidan, Bayii Denetimleri,  Bitkisel Üretim Kayıt Çalışmaları, Fark Ödemesi Destekleri gibi çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Ayrıca İl Özel İdaresi, Ahiler Kalkınma Ajansı ve diğer kaynaklardan uygulanan projeler konusunda da yapılan çalışmalar anlatıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu