Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

366’ncı kısa dönem erler yemin etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, halkın güveni ve refahı için görev yapan askerlerin kutsal bir görev üstlendiğini söyledi. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden kahraman askerlerin, ülkenin iç ve dış tehditleri bertaraf edecek güçte olduğunu bildirdi.

 

SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Kırıkkale’de, temel eğitimini tamamlayan 366. Kısa dönem erler, düzenlenen törenle yemin etti.Başpınar Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törende konuşan İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, kısa dönem jandarma erlerin Türkiye Cumhuriyeti’nin şerefli bir jandarma personeli olarak gururla durduklarını söyledi.

 

REHBERİMİZ ATATÜRK

Askerlere seslenen Çakmak, “Sizlerin bu eşi bulunmaz vatan ve yüce millet uğruna canınızı seve seve vereceğinize inancım tamdır. Dün olduğu gibi bugün de sonra da halkımızın huzur ve güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele edeceksiniz. Bu mücadelede rehberimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olacaktır.” diye konuştu.

 

MEHTER TAKIMININ KONSERİ

Askerlerin Türk bayrağı ve silahların bulunduğu masaya ellerini koyarak toplu halde yemin ettiği törende, birliğe ilk katılan ve eğitimlerinde başarı gösteren askerlere ödülleri verildi.

Kırıkkale Belediyesi Mehter Takımının konser verdiği törene, Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı ve kurum müdürleri ve askerlerin aileleri katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x