Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şiirlerle 15 Temmuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

İl Kültür Merkezi’nde 15 Temmuz anısına şiir dinletisi programı gerçekleştirildi. Programda Kadir Kipmen’in şiirleri geceye damga vurdu.

 

15 TEMMUZ ANISINA

İl Kültür Merkezinde 15 Temmuz Anısına düzenlenen şiir dinletisine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Program Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın vatandaşlara 15 Temmuz konulu mesajı ile başladı. Kadir Kipmen’in sunumu ve şiirleri ile devam eden programda konuklara da yer verildi.

 

BEĞENİ KAZANDI

Vatandaşların beğenisini kazanan şiir dinletisinde duygulu anlar yaşandı. Program sonunda katılımlarından dolayı plaket verildi. Kırıkkale Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenen şiir dinletisinde desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür eden Kadir Kipmen, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’a plaket takdim etti. Bakır, düzenlenen programda emeği geçen herkese ve Kadir Kipmen’e bu organizasyon için teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x