Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

4 maç 21 gol

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale 1. Amatör Küme’de şampiyonluk adayları bu haftayı da kayıpsız kapattı. İki ekipte rakipleri arasındaki puan farkını iyice açtı. Küme de 4 karşılaşmada 21 gol kaydedildi.

FARKLI TARİFE SÜRÜYOR

Kırıkkale 1. Amatör Küme’de 6’ıncı hafta müsabakaları oynandı. Sahasında Hasandedespor’u ağırlayan küme lideri Kırıkkale Yahşihanspor, farklı tarifesinin bu müsabakada da uyguladı. Mavi-Beyazlılar Hasandedespor’u 8-0’la geçti ve küme liderliğini averaj farkıyla sürdürmeye devam etti. Hasandedespor ise bu yenilgiyle düşme potasında olmaya devam etti.

METAL KAYIPSIZ DEVAM

Şampiyonluğun diğer adayı Türk Metal Gençlikspor ise İl Özel İdaresi ile karşılaştı. Sezondaki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Keskinspor karşısında alan İl Özel İdaresi bu müsabakada da iyi bir oyun sergiledi. Ancak bu performans mağlup olmasını engel olmadı. Türk Metal Gençlikspor karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak, kayıpsız gidişini sürdürdü.

LİSE ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR

Haftanın en çok merak edilen müsabakasında ise Keskinspor ile Kırıkkale Lisesi Gençlikspor karşı karşıya geldi. Baştan sona çekişmeli geçen mücadelede gülen taraf kümenin sürpriz ekibi Kırıkkale Lisesi Gençlikspor oldu. Keskinspor düşüşünü, Kırıkkale Lisesi Gençlikspor ise çıkışını sürdürdü. MKE derbisinde MKE Mühimmatspor, MKE Çelikspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu