Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

4 maçta 34 gol

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale 1. Amatör Küme’de 4’üncü hafta müsabakaları oynandı. Bol gollü haftada farklı skorlar dikkat çekti.

‘EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ’

Kümede bu hafta şampiyonluk adaylarının fark rekabeti yaşandı.Kırıkkale Yahşihanspor, MKE Çelikspor’u 7-1 mağlup etti. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’den düşen Mavi-Beyazlı ekibin antrenörü Bülent Ayan, “Kümede kayıpsız yolumuza devam ediyoruz. İnşallah geride kalan haftalarda da kayıp vermeden sonuca ulaşmak istiyoruz. Hedefimizde emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

FARKLI SKORLAR

Geçtiğimiz yıl şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve bu sezon güçlü bir ekip oluşturarak, hedefe ulaşmak isteyen Türk Metal Gençlikspor da haftayı farklı galibiyetle kapattı. Türk Metal Gençlikspor, Şentepespor’u 8-1’le geçerek, kayıpsız gidişini sürdürdü. Bir diğer güçlü ekip MKE Mühimmatspor ise İl Özel İdaresi karşısında üstün oyunuyla farklı galip geldi. MKE Mühimmatspor İl Özel İdaresi’ni 8-3 mağlup etmeyi başardı. Haftanın sonucu merak edilen maçında ise Kırıkkale Lisesi Gençlikspor Hasandedespor’u 4-2’ye geçti. Keskinspor ise haftayı dinlerek geçirdi.

SORUN YAŞANMADI

ASKF Mali Sekreteri Metin Süngü, 1. Amatör Küme 4’üncü hafta müsabakasında 4 müsabakada 34 golün kaydedildiğini ifade ederek, kümede mücalede eden tüm takımlara başarılar diledi. Süngün, “Bu hafta da müsakabarda herhangi bir sorun yaşanmadı. İnşallah bu sezonu sıkıntısız bir şekilde geçirip, seneye Amatör Küme’nin daha fazla katılımcıyla icra edilmesi için çaba sarf edeceğiz” dedi.

 

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu