Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Güneşli son yolculuğuna uğurlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Trafik kazasında hayatını kaybeden Astsubay Başçavuş İbrahim Güneşli düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

MEMLEKETTE TÖREN

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı’nda mesai çıkışında geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Astsubay Başçavuş İbrahim Güneşli için Kırıkkale de askeri cenaze töreni düzenlendi. Nokta Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra İbrahim Güneşli’nin naaşı Yahşihan mezarlığına defnedildi.

YOĞUN KATILIM

Cenaze törenine Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğg. Yücel Karauz, Belediye Başkan yardımcısı Halil Danacı, İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü kadri kartal, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, askeri erkân, il müdürleri, şehit aileleri, gaziler, vatandaşlar, ailesi ve yakınları katıldı. Vali Kolat hayatını kaybeden Astsubay başçavuş İbrahim Güneşli’nin babasına, eşine ve yakınlarına taziye dileyerek üzüntülerini paylaştığını belirtti.

ACILI EVE TAZİYE

Mezarlıkta yapılan defin törenine Vali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğg. Yücel Karauz, İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Müftüsü Bekir Gerek, ailesi ve vatandaşlar katıldı. Protokol daha sonra Güneşli’nin Sanayi Mahallesindeki babası İsmail Güneşli’nin evini ziyaret ederek taziyede bulundu. Burada Kur’an-ı Kerim okutuldu ve dua edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu