Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Açılışa Özel İndirimler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yağmur AVM hizmette
Alışveriş sektörüne farklı bir boyut getiren Demirel Besi Çiftliği, Yağmur AVM adı altında ikinci işletmesini Yaylacık Mahallesi Nene Hatun Caddesi üzerinde açtı.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER
Açılış törenine Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Yağmur AVM’de açılışa özel birbirinden çeşitli indirimlerin yer aldı.

KALİTE HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Törende konuşma yapan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, “Güzel yatırımlarla her geçen gün daha zengin bir il haline geliyoruz” dedi. AK Parti Milletvekili Öztürk ise, “Kırıkkale’ye bu yatırımı kazandıran Mahir-Şeref Demirel kardeşleri tebrik ediyorum. Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı süreç kapsamında yapılan yatırımı önemsiyoruz. “

KATKI SAĞLANIYOR
“Özellikle dışarı kaynaklı ekonomik saldırılara karşı bu faiz lobisinin dindirilmesi adına bu yatırım çok önemli. İnşallah hayırlara vesile olur hükümet olarak Kırıkkale yatırımlarının takipçisi oluyoruz. Vatandaşlarımızın dolarını bozdurarak hem ülke hem de şehir ekonomisine alışveriş yaparak katkı sağlamasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

DOLARINIZI BOZDURUN
Son olarak konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yapılan bu yatırımı, hizmetin müessesenin şehrimize ve yatırımcılara hayırlı olmasını diliyorum. Halkımız dolarlarını bozdurup, burada alışveriş yapmasını temenni ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesilerek işletme, Kırıkkale halkının hizmetine açıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x