Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

Zenginliğimiz birlik beraberliğimizdir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Borsa üyelerine sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin AB standartlarında iyileştirilmesi için Kırıkkale Ticaret Borsası ile Yozgat Ticaret Borsası kardeşlik protokolü imzaladı. Törende konuşan Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, protokolün her iki şehre hayırlı olması temennisinde bulundu.

PROTOKOL İMZALANDI
Kırıkkale ve Yozgat ticaret borsaları arasında karşılıklı iletişimin güçlendirilmesi, hizmetlerin AB standartlarında artırılması, üyelerin işlerinin geliştirilmesi, ortak toplantı, faaliyet ve projeler yapılmasına ilişkin “kardeş borsa” protokolü imza altına alındı. Kırıkkale Ticaret Borsasında yapılan imza törenine Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Yozgat Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli, her iki odanın yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı. Protokole imzaları atan borsa başkanları anlaşmanın her iki şehre hayırlı olması temennisinde bulundu. Törenin anısına Kırıkkale adına Başkan Sümer Kırıkkale Mozaiği Toblosu hediye ederken, Yozgat adına Başkan Erkekli plaket takdim etti.

BİZİM ESAS ZENGİNLİĞİNİZ BİRLİK BERABERLİĞİMİZDİR
Protokol imzalama töreninde konuşan Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “Bugün burada toplanmamızın nedeni iki komşu şehir olan Kırıkkale ve Yozgat Ticaret Borsaları arasında Kardeşlik Protokolü imzalamak. Bu protokol, iki birbirine benzer güzel şehrin çalışkan işadamları arasında alışveriş yapabilecekleri, kendi ürünlerini daha iyi tanıtabilecekleri, ticaretlerini daha kaliteli bir ortamda üst seviyeye çıkartabilecekleri bir protokol. Bizim esas zenginliğiniz birlik beraberliğimizdir. Ülkenin kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemlerde böyle bir çalışmanın içinde yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi Kırıkkale Ticaret Borsası olarak üyelerimize 5 yıldızlı hizmet vermek, Oda Sistemimizin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi için akredite olmuştuk ve belgemizi almıştık. Bugün atacağımız imzalarla birlikte Kırıkkale Ticaret Borsası ve Yozgat Ticaret Borsasını kardeş borsa ilan ediyoruz. Her iki borsamıza ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

VAR OLAN KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRDİK
Kardeşlik protokolünü imzalayan Yozgat Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli’de yaptığı açıklamada “Yozgat ile Kırıkkale birbirleriyle sınırı olan iki il. Bize en yakın il Kırıkkale dedik. Bize yakışanda Yozgat ile Kırıkkale’nin var olan kardeşliğini güçlendirmekti. Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Harun Sümer ile yakından tanışıklığımız vardı, bugünde Kırıkkale’yi kardeş oda ilan ediyoruz. Bundan sonra koordineli çalışacağız, fikir alışverişinde bulunacağız, maddi manevi her türlü konuda karşılıklı destekte bulunacağız. Bize yakın ilgi ve alaka gösteren Kırıkkale Ticaret Borsasına teşekkür ediyoruz. Kardeşlik protokolü her iki şehre de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x